What a day!!

Av og til får jeg det over meg, det klør i fingre, tær og kanskje til og med bitte litt på nesa. Må ha noe å henge fingrene i, må gjøre no! Denne gangen er det leiligheten min det går utover, absolutt ikke et dårlig valg om jeg tør si det selv. Jeg får i det minste brukt energien min på noe nyttig. Jeg kjenner meg selv såpass godt at det henger sammen med at jeg kommer fra en tur rik på opplevelser, og trenger at ting skjer også her hjemme, jeg trenger forandring på lik linje med at denne turen har forandret meg. Jeg kunne like så godt sparket hjernekrymperen min på flekken, disse analysene av mitt sarte menneskesinn er jo piece of cake! 

Hvor er vel ikke bedre å starte enn Ikea?? Jeg og Renate snuppa mi rensket Ikea for det det var verdt. Vi letet frem skatter som visjonelt sett skulle sende leiligheten min opp i nye og uante høyder. Når jeg sier vi mener jeg meg. Renate bidro med en entusiasme og et så sårt ønske om å ta med seg noen egne skatter hjem, at jeg handlet litt ekstra i ren sympati. Så kunne hun i det minste leve ut interiørdrømmen gjennom meg :) 

At vi fikk plassert alt i baksetet til Renates lille, blålilla bil (biler kan kun skilles på farge og størrelse, alt annet er gresk for meg), forundrer meg fremdeles. Men hjem bar det, og vi skrudde Ikea møbler til både gull, sølv og bronse medaljer. Nå sliter jeg i utgangspunktet med å se hvordan pyntegjenstander skal plasseres i forhold til hverandre, og betrakter den utvalgte gruppen mennesker med et øye for visuelle ting med bunnløs beundring. Men i går, ja, da boblet jeg over av kreativitet og skaperglede! Først klokken tolv på kvelden trakk jeg meg tilfreds tilbake og beundret mesterverket slik jeg kan forestille meg Michelangelo beundret sitt mesterverk i The Sistine chapel. 

Jeg vil til slutt rette en takk til Renate, for hennes støtte, smittende latter og enorme iver etter å skru sammen Ikea møbler. Jeg hadde ikke greid det uten deg ;)

Ps. Hoang, min kjære Vietnamesiske turistguide. ALDRI kall meg lat igjen.

En særdeles myk sofa fra Ikea..


6 kommentarer

Helene Frederikke

17.08.2011 kl.12:47

Så flink du er Hegemor. Deilig å freshe opp tilværelsene! Savner et bilde av det endelige resultatet. Altså at bordet står på bena, med sirlig danderte pyntegjenstander ;)

Klem

Hege Tørresdal

17.08.2011 kl.18:12

Helene Frederikke: Ikke sant jeg er! Nå er de siste bildene lastet opp:) Bloggen bestemte seg nemlig for å streike når jeg lagde innlegget..!

# Marthe

17.08.2011 kl.18:15

Fine bilder :))

Tiril

17.08.2011 kl.21:30

Ganske greit å være handywoman, eller hva?? ;) Så slipper man å spørre mannfolka hele tiden!

Du har forresten helt nydelig hår.. vil du si at du har tynt hår, tykt eller midt imellom? Selv har jeg veldig tykt hår, og er redd for å eksprimitere med det.. det blir med at det henger rett ned og rett avklipt :(

ludo

18.08.2011 kl.13:33

Velkommen hjem:-)

Her er et dikt:

....

Vending

..

Vant deg.

Fant deg.

Forlot meg.

ludo

18.08.2011 kl.13:36

Retting:

...

Vending

..

Fant deg.

Vant deg.

Forlot meg.

Skriv en ny kommentar

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep


Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • Arkiv

  • hits