Supermat i hjertet mitt

Jeg har hele uken planlagt at jeg skal sette meg ned å skrive et langt og utfyllende innlegg om hvor fantastisk supermat er. Men som alltid når jeg setter for høye krav til meg selv, ender det opp med at jeg gir opp før jeg har begynt. Derfor velger jeg heller å skrive noen ord, så kommer det mer etterhvert! Forrige helg var jeg nemlig så heldig å få besøk av verdens herligste storesøster, May helen. Det er hun som har presentert meg for dette fantastiske supermat-konseptet. På søndagen tok hun meg med på supermatseminar på hotell Bristol, en fantastisk og lærerik opplevelse! Her ble jeg inspirert til å ta vare på meg selv og egen helse, og ikke ta til takke med bra nok.. Jeg vil jo ha super helse! Innlegg fra fantastiske mennesker som Mia Gundersen og polfarer Aleksander Gamme ga meg også en slik varm, og gjenkjennende følelse som ga meg styrke og håp på samme tid. Jeg skal jo komme meg dit jeg også, der hvor jeg aksepterer meg selv og elsker de utfordringene livet kaster mot meg! 

Jeg vet at jeg må være forsiktig, at jeg må trå varsomt når det gjelder nye ting. Det å bevare en balanse, og ikke la det utvikle seg til å bli en ny avhengighet i livet mitt. Men jeg er bevisst på det, og ønsker å bruke supermaten til å gi meg det overskuddet jeg mangler i hverdagen. Mat er vanskelig, uansett hvordan jeg vrir og vender på det, og jeg får sjelden i meg det jeg trenger av næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Men med supermat våger jeg, selv om det inneholder kalorier. Jeg drikker nå supershaker morgen og ettermiddag, og sørger slik for at kroppen alltid har det den trenger og enda mer. Dette krysser jeg fingrene for at i sin tur vil spille inn på den mentale helsen min. Kanskje er dette akkurat det som trengs for at jeg skal slippe de største nedturene. Og om det ikke fungerer, så ja, da har jeg nå hvertfall prøvd! Jeg kjøper min supermat hos trygge og kunnskapsrike forhandlere som Josefines hudpleie i Haugesund eller supernatures butikker her i Oslo. Og for deg som føler du trenger noe mer for å komme deg gjennom hverdagen, kanskje du sliter med et svakt immunforsvar eller dårlig søvn.. Supermat er virkelig en fantastisk, unik kilde til det mest næringsrike naturen har å by på av mat. Ta en titt på supernatures hjemmesider HER

 

Etterlengtet søsterkos <3

På seminaret fikk vi servert deilig raw food med supermat ingredienser! 

Disse produktene bruker jeg nå daglig:

                           
              

 

I tillegg til disse tar jeg også ren Hawaiian spirulina. Jeg lager shaker hvor jeg blander pulver med eplejuice, og det smaker overraskende godt! Mer informasjon om produktene finner dere på http://www.super-nature.no/  Jeg tenker også senere å lage et mer utfyllende innlegg om nettopp virkeområdene til de ulike produktene, og min erfaring med dem! 


Bare spør hvis det er noe du lurer på, så skal jeg svare etter beste evne:) 

En supergod natt til herlige dere <3

 

Min Supermat-dag!

 

Jeg sitter oppreist i senga mi, det er så utrolig varmt og jeg finner ingen stilling som kjøler meg ned. Så hjelper det ikke på at jeg hadde en tre timers ettermiddagshvil i dag. Jeg vurderer å stå opp for å ta meg et glass med den beroligende tart cherry saften som hjelper meg å få det beste ut av nattesøvnen. Det finnes ingenting bedre å roe kroppen med enn helt naturlig supermat. Tanken på å putte kjemiske fremstilte tabletter i kroppen min gjør meg mer urolig enn avslappet. Når jeg først er inne på supermat, kan jeg jo fortelle dere hva jeg får i meg av den vidunder-næringen i løpet av en dag! 

 

1) Hver dag starter jeg med en deilig, grønn shake på tom mage. Har jeg dårlig tid, blander jeg Purely green max, spirulina og rice bran sammen med eple juice eller tropisk fruktnektar (uten sitrus!) . Har jeg derimot bedre tid, blander jeg produktene inn i en deilig frukt smoothie (Jeg tenker å legge inn noen deilige oppskrifter på supersmoothier senere!). Og selvfølgelig må en ikke glemme den viktige oljen Happy Deligh Okinawa. Den tar jeg med skje som det skulle være tran, men vær klar over at denne oljen er mange lysår bedre for deg!! Jeg tar meg også gjerne en kopp med Kinesisk balansete som bidrar til å gi meg energi og overskudd, samtidig som den virker rensende. Og det beste av alt; den smaker helt nydelig!  Trykk HER for  å lese mer om de fantastiske produktene på supernatures hjemmesider!

 

 

 


Jeg er i utgangspunktet ikke verdens største fan av spirulina smaken, og anbefaler kapslene fremfor pulveret. Men når jeg blander det sammen med Purely Greens Max så overdøver den litt kanelaktige smaken den litt beiske algesmaken. Her koser jeg meg med dagens morgenshake ute på tur med hunden min:)


2)  På morgenen blander jeg som regel alltid med med en shake bestående av Rice bran, Purely Carrot og ananas juice eller tropisk fruktnektar (igjen, uten sitrus!). Lettvint, og et perfekt mellommåltid i en travel hverdag! Så blir jeg så lykkelig når jeg vet at jeg tilfører kroppen ren næring som er bra for meg:)  Du finner utdypende informasjon om de ulike produktene på www.super-nature.no/

 

 


Elsker smaken av av Purely Carrot, en slik søtlig sommersmak. I dag koste jeg meg med en slik shake i parken!

 

3)  Når kvelden kommer koser jeg meg med et glass med Tart Cherry juice blandet ut i vann. Smaker nydelig og er fantastisk for oss jenter! Det hender også at jeg tar meg en kopp balansete. 

 

 

 

 
 

Supermatfrelst som jeg er, oppfordrer jeg alle til å prøve, jo før jo bedre! Jeg har aldri hatt så mye energi og vært så lite syk som etter at jeg begynte med dette. Jeg er på full fart vei mot superhelse:)

 

 

 
 


11 kommentarer

Åå, er så glad i mat! Dette så veldig fristende ut! Må også legge til at du har en fantastisk fin header!

Cecilie - My Everyday

12.05.2012 kl.01:53

Så veldig fristende ut! :)

Iborglisa

12.05.2012 kl.09:34

Er egentlig utrolig kresen, men maten dere fikk servert så utrolig god ut. Burde vel egentlig ha sjekke ut om supermat for lenge siden, har bare ikke gjort det. Gjøre det nå snart, ja.

Hege Tørresdal

12.05.2012 kl.11:25

TheInspoBlog: Det var til og med enda bedre enn det så ut! Tusen takk.. Jeg har lagd den helt selv, og er godt over middels stolt :P

Hege Tørresdal

12.05.2012 kl.11:25

Iborglisa: Sjekk det ut, frøken! Det er så bra for deg, spesielt i en travel studiehverdag hvor man trenger det man kan av energi:)
så friskt ut :)

Merethe

22.05.2012 kl.13:14

Hei Hege,

kom over bloggen din igår - utrolig bra!

Kunne du lagt ut oppskrifter på shakene du drikker (når du har anledning)? Er i startgropen med dette supermat greiene og ønsker først og fremst å få i meg shaker som er raske og gode :-) Trenger næringsstoffene og overskudd......

Følger deg videre!!!! Lykke til.

Hege Tørresdal

23.05.2012 kl.22:35

Merethe: Tusen takk! Så hyggelig at du tok turen innom:) Jeg skal få lagt inn noen enkle og greie oppskrifter!

laila helen olsen

14.06.2012 kl.18:26

Fantastisk, kom tilfeldigvis innom denne siden, og jeg er også superfoorfrelst, eter raw food ,det er bare så deilig å våkne hver eneste dag å føle at kroppen kribler av levende god energi <3 go klemm fra Laila Helen

Hege Tørresdal

18.06.2012 kl.15:47

laila helen olsen: Ja, er det ikke? Jeg er hektet, og elsker det:)

12.07.2013 kl.09:28

Hei :)

Jeg er også nysgjerrig på supernature/supermat.

Har du lagt ut oppskrifter?

Skriv en ny kommentar

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep


Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • Arkiv

  • hits