Nytt håp

Jeg er på full fart inn i en god periode nå, eller, jeg velger å tro at det er mer enn bare en periode. Jeg kjenner meg besluttsom, klar for å møte min aller største frykt. Det er ikke på noen måte noe heltemodig over det, jeg er nemlig feig som få. Jeg har utsatt det lenge og enda litt lenger, og hver gang jeg bestemmer meg backer jeg like greit ut i siste liten. De mentale kiloene blir for skremmende. Tanken på å gi opp min livslange streben mot idealet, føles som et nederlag. Men jeg har det bra nå, og jeg har mennesker i livet mitt som jeg vet bryr seg om meg nettopp fordi jeg er den jeg er. Jeg trenger ikke gjemme meg bak sminkemasken min eller en syltynn kropp for at jeg skal bli elsket. Overfladiske mennesker som plasserer destruktive tankemønster i hodet mitt er for lengst luket ut av livet mitt. For det handler ikke om å være perfekt, det handler om å finne lykken i den man er. Det handler om å slutte og strebe etter et uoppnåelig mål. Jeg gjentar det for meg selv, hvisker ordene ut i luften, lar dem fylle rommet. Når usikkerheten kommer snikende håper jeg at ekkoet  treffer meg, minner meg på hva som virkelig gir meg verdi. Det vil alltid være mennesker der ute som er tynnere, penere, smartere, mer karismatiske. Og det er greit, det må det. For jeg er faktisk ganske så fantastisk med å bare være meg.

 Helgen tilbrakte jeg med deilig sol, vakker musikk og skjønne mennesker på Øya festivalen:) (Ja, jeg er glad i adjektiver:)

På Gaustad jobber jeg med et nytt kunstprosjekt i behandlingen. En fin, fin kokong! Eller, den skal hvertfall bli fin til slutt:)

Flinkeste Bon Iver spilte også på Øya. Det er musikk som gjør meg varm i hjertet <3
9 kommentarer

Hilde Lindanger

14.08.2012 kl.07:29

Hege mi, detta va kjekk lesing! For du e FANTASTISKE!! Å om du syns at ekkoet kje e høgt nok te at du hørre det, så ring! Eg har ett heiarop som e klart og tydelig! :) Skikkeligt koselige bilder, sko gjerna vært der! :) Stor klem t deg <3

Den_flinke_jenta

17.08.2012 kl.02:23

Det er så utrolig viktig at du nå klarer å minne deg selv på disse ordene gang på gang, gang på gang og gang på gang!!!

You go girl :))

Hege Tørresdal

19.08.2012 kl.10:09

Hilde Lindanger: Du blir me neste gång, då må det passa:) Savne deg, jentå mi. Sko hatt litt deilig positiv, energi fra deg om dagen!

Hege Tørresdal

19.08.2012 kl.10:13

Den_flinke_jenta: Jeg prøver, prøver så hardt at det ensten gjør litt vondt. Men så blir en så skuffet når en igjen feiler. Når skal det en ende ta?

Den_flinke_jenta

19.08.2012 kl.15:51

Svar: Det er ikke enkelt å se de små fremskrittene vi begge tar, hver dag. Og så er det mye som ligger i det at vi fokuserer mer og mer på det vi ikke klarer, kontra å se på det vi klarer.. Dessverre, men så sant.

Nei, jeg er jo i samme situasjon som deg. Så når du finner fasiten, så si i fra!!

...ehh, det er jo ikke slik det fungerer. Men det er lett å tro at vi kan klare å vinne dette ved å benytte oss av de samme "løsningene" som en annen person har gjort. Hvordan hun/han ble frisk hjelper jo ikke å vite. Fordi det er jo bare jeg som må finne min egen fasit, og du må finne din.

MEN jeg har troen at vi begge vil klare det, bare vi bruker tiden godt nok til å fokusere. Det var jo som du skrev til meg en gang; det viktigste er at du er motivert!!!!

Meg

23.08.2012 kl.16:09

Så fint du skriver. Helt enig at det ikke handler om å være perfekt. Det handler om å være trygg i seg selv og kunne si at "jeg er bra nok"!! :D Lykke til videre!

Cecilius

24.08.2012 kl.10:20

Hei Hege

Du skriver veldig veldig godt! Stå på, og jeg beundrer motet ditt :)

Jeg vil anbefale deg å lese en bok som heter Pippi Power ! :)

Hilsen Cecilie :)

Silje Maria

25.09.2012 kl.18:28

NYDELIG skrevet.

"Jeg gjentar det for meg selv, hvisker ordene ut i luften, lar dem fylle rommet. Når usikkerheten kommer snikende håper jeg at ekkoet treffer meg, minner meg på hva som virkelig gir meg verdi."

En vakker og ekte formulering verdt å ta vare på! Takk :-)

Hege Tørresdal

25.09.2012 kl.19:56

Silje Maria: Den beste følelsen i verden er når ordene mine treffer mennesker. Tenk at du varmet deg på dem! Takk for at du tok deg tid til å gi meg en tilbakemelding, det betyr mye for meg :)

Skriv en ny kommentar

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep


Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • Arkiv

  • hits