Når følelsene tar overhånd

Av og til skulle jeg ønske det fantes en kran jeg kunne stenge av når strømmen av følelser ble for overveldende. Når jeg holder på å drukne i frykt, angst, redsel, sinne, glede, kjærlighet og sjalusi på en og samme tid, og det ikke finnes noen vei opp til overflaten. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, for alle tankene vikler seg sammen og ender opp i en stor knute i brystet. Hodet slutter å fungere og jeg handler kun på impuls, alt annet blir for vanskelig å ta tak i. Jeg føler meg urasjonell og fortapt. Den Hege jeg trodde jeg kjente, er plutselig fremmed. Og jeg krymper, jeg blir en bitte liten jente som har lyst å gjemme seg bort i mammas armkrok. Der kan jeg føle trygghet, enn for en liten stund. Nå føles hverdagen for skummel til at jeg våger å møte den, farene lusker bak hvert et hjørne. Og når jeg krymper til slik en liten jente har jeg ikke noe å stille opp med. Da blir jeg bare stakkarslig og håpløs i møte med en brutal verden.

 

 

 
12 kommentarer

Gina

18.08.2012 kl.23:19

Du er utrolig sterk og eg håper du kommer deg gjennom dette. Har sjølv hatt spiseforstyrrelser men det er over og nå, bare tro på deg sjølv og hold deg positiv ♥

Sandra Marie

18.08.2012 kl.23:58

Uff :/ Stå på, så kommer du deg igjennom det. Spiseforstyrrelser er noe dritt..

qquotes

19.08.2012 kl.00:11

Hmm .... Du kommer deg gjennom det!

Sandra Lyng

19.08.2012 kl.03:50

Er stolt av deg Hegemor. Pompelt.

Hege Tørresdal

19.08.2012 kl.10:15

Gina: jeg må komme meg gjennom det, det finnes ikke et annet alternativ. Men når mørket legger seg er det ikke bare å blåse det bort. Jeg strekker meg etter positiviteten, og vet det blir bra til slutt.

Hege Tørresdal

19.08.2012 kl.10:15

Sandra Marie: Takk.. Spiseforstyrrelser suger big time ;)

Hege Tørresdal

19.08.2012 kl.10:16

qquotes: Det må jeg.

Hege Tørresdal

19.08.2012 kl.10:17

Sandra Lyng: Takk, Knott:) Det gjør godt å høre..

Den_flinke_jenta

19.08.2012 kl.16:25

Det er ikke så lett å kommentere på en slik sårbarhet og ærlighet. Det er så ufattelig synd å høre at gårsdagen ble slik..

MEN det er likevel veldig beundringsverdig at du både klarer å skrive ned disse tankene, samt at du poster de. Det viser nok en gang at du langt der inne har en styrke som også holder den lille jenta inn-i-deg levende og sterk!!!

Du er og blir fantastisk <3

Håper du får en bedre dag i dag og at uka blir vakker!

...husk også at du kommer mye, mye lengre ved å kjenne på det vonde og såre. Det er bare ikke så lett å finne den gleden når det står på som verst.. STAY STRONG

Kathrine Flatøy

21.08.2012 kl.11:23

Jeg synes du er modig og viser styrke i å dele dette med andre. Det er andre som også sliter med denne type vansker, jeg er sikker på at det du deler kan også være til hjelp for de. Masse lykke til :)

ida

28.08.2012 kl.12:23

heia :) må bare spørreom nå, hvis du ikke føle førr å skrive det så skjønne æ det godt. men æ lure på, kan du fortelle litt om korsen spiseforstyrrelsan starta? korsen va det i starten? Da du va 16. æ har ei venninne som æ trur har spiseforstyrrelsa :(

Vibeke

03.09.2012 kl.22:35

Jeg savner innlegg fra deg, og jeg håper du har det okei tiltross for tunge tanker som noen ganger kan bli for tunge å bære. Innleggene dine er såre, ærlige og vakre. Jeg sliter selv psykisk, med depresjon. Dine ord hjelper meg på veien til et bedre liv fylt med hvite, positive og lette tanker kontra de destruktive og dystre som tar alt for mye plass i livet mitt. Til jul ønsker jeg meg flere verktøy til verktøybelte mitt! I mellomtiden gjemmer også hjerte mitt og meg oss under dyna, den trygge dyna.

Skriv en ny kommentar

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep


Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • Arkiv

  • hits