Lenge leve ufullkommenhet!

Jeg ble borte, det var ikke bevisst, det bare ble sånn. Av og til føler man så mye at det ikke nytter å sette ord på det. Så ville jeg vente å skrive til jeg kunne skryte over hvor flink jeg hadde vært, men så tok det for lang tid. I dag kunne jeg latt tårene mine viske ut ordene på skjermen, skildret smerten som har fanget hjertet mitt. Men jeg kommer ikke til å gjøre det. Jeg kommer isteden til å utrykke gleden over hvor heldig jeg er. For uansett hva som skjer i livet mitt, så står vennene og familien min klar og tar imot meg. Når jeg blir slukt av sorgen, tar de et godt tak rundt meg og sørger for at jeg ikke forsvinner i dragsuget. Når livet enda en gang bekrefter at jeg ikke fortjener lykke, så er de der og gjør alt for å få meg til å smile. Så denne gangen tar jeg på meg hørselsvern når smerten skriker av all sin kraft. Jeg setter musikken på fullt og danser med hjerte og sjel når jeg kjenner sorgen prøver å fange meg i fosterstilling.

Gud så deilig det egentlig er og ikke være perfekt! Ikke er jeg vakrest, ikke er jeg tynnest, ikke er jeg smartest, ikke er jeg kulest og så definitivt ikke er jeg morsomst! Jeg er faktisk kun Hege, mennesklig og med en hel masse feil. Det er helt greit. For jeg er ydmyk og ærlig, og er villig til å lære av de feilene jeg gjør. Og jeg er full av kjærlighet til de menneskene som ønsker å ta i mot den. Med all min imperfeksjon er jeg faktisk quite a catch, om jeg tør si det selv :) Jeg er heldig, men de menneskene som har meg i livet sitt er faktisk bra heldige de og!

 

 
22 kommentarer

Annette bakstad

06.09.2012 kl.19:56

Bra skrevet :) og lenge leve ufullkommenhet ja :)

Ingrid og Anders - Fotoblogg *

06.09.2012 kl.20:00

Søte bilder! :D

Renate Cecilie

06.09.2012 kl.20:03

Verdens heldigste som har deg i livet mitt, jenta mi<3 du er best, AKKURAT slik du er! Du er verdens beste Hege!

06.09.2012 kl.20:21

Morsomt at du har turkise øyne på disse bildene, og mørke grønne på headeren. Heftig triks :-)

siwberg

06.09.2012 kl.20:27

Virkelig et bra innlegg! Gir litt mot til de fleste, og den snakker ikke for bare deg men den gjelder for utrolig mange. Så veldig bra skrevet! :-)

Utrolig fine bilder også btw :-)

Zekiye

06.09.2012 kl.20:29

ok, bilde nr 2 - DER e Hege vår :) Og du har helt rett, me e superheldige så har deg lille maur! Glad i deg,som alltid. Kyss på snuten*

Hege

06.09.2012 kl.20:30

Og jeg er heldig som har deg, Renate min <3 Altfor glad i deg!

Det er nok litt mørkt bilde i headeren, for øynene mine er rimelig lyse blå ikke mørk grønne. Men med lomofilter blir de turkise som i dette innlegget. Ikke så heftig triks som det ser ut til;)

Den_flinke_jenta

06.09.2012 kl.20:33

Ti poeng til deg!!!!! Herlig å lese at du finner motivasjon, tross for at utfordringene om dagen er store..

Ha en herlig kveld :)

Hege Tørresdal

06.09.2012 kl.22:03

Zekiye: Haha.. Vimsefrøken Hegemor;) Maurpower 4 eva! Så glad i deg o, Zekiye <3

Hege Tørresdal

06.09.2012 kl.22:03

Den_flinke_jenta: Taakk, beste du!! Vi er flinke, både du og jeg:)

06.09.2012 kl.22:54

Know that when are gone we miss you out here in the world, and that there elements in your blog that touches our humanity, moves us, and sometimes inspire us to create. Through your writing I experienced a little bit of Life and Death, and it has help me to understand and come to terms with each. I wish I could bathe in your light, but a sprinkle of your rain in the distance is enough for me, and probably for most of us readers. Keep fighting! We are all on your side. Here's a song weaved from some previous exchanges with you. Bye and take care.

Things aren't always simple,

sometimes life takes funny turns.

we may wake up in the gutter,

and fall sleep in golden urns.

We're always making choices,

consequences seldom known,

when we make a right decision,

something always proves it wrong.

Some folks ask the same questions,

everyone has always asked,

Eventhough I'm nice and caring,

why is Life with me unkind?

Well I recently discovered,

a little truth behind the wall,

Life is blind, is deaf, insentive,

to our joys, sorrows and falls.

Like child behind a steering wheel,

Like a toddler with a gun,

Like the petals of a flower,

Innocent, dangerous,

fragile and dumb.

Like child behind a steering wheel,

Like a toddler with a gun,

Like the petals of a flower,

Innocent, dangerous,

fragile and dumb.

So I've come to the conclusion,

that I must learn to sing and dance,

the sweet sad beautiful melody,

that is Life to understand.

Like child behind a steering wheel,

Like a toddler with a gun,

Like the petals of a flower,

Innocent, dangerous,

fragile and dumb.

Like child behind a steering wheel,

Like a toddler with a gun,

Like the petals of a flower,

Spin around, laugh out loud,

rise, shine and fall.

Julianne

07.09.2012 kl.10:24

"Kun Hege" er mer enn godt nok ;) Veldig fint innlegg, så bra at du klarer å snu de vonde tankene. Og fy søren, så pen du er! :)

Ragnhild

07.09.2012 kl.17:56

Kjære Hege, eg vil du skal vete at eg er veldig glad for å ha blitt kjent med nettopp deg!

For det finst ikkje ein einaste person i heile denne verda som er akkuratt slik som deg; som går med din gange, som smiler med ditt smil, som blunkar med dine auge, og som strålar med din godheit!

Det seiest at personar me møter opp gjennom livet er med på å forme oss vidare, og utan å få bli kjent med deg, hadde eg gått glipp av dette herlige vesenet kalt Hege! Men heldigvis kan eg ta med meg alt dette vidare, noko eg er veldig glad for <3

Me har alle vore svake og sterke sider, så kvifor skal me "sjule" sider me ikkje er nøgd med? Å vise kven ein er, både med sine styrkar og svakleikar, gjer godt både for ein sjølv, men også for menneskja rundt. Eg har trua på at openheit til sjuande og sist gjer oss best i dei fleste tilhøva.

Lykke til vidare i livet, eg følgjer deg både her og i tankane <3

Gooooklem

einar

08.09.2012 kl.04:43

Hege, du er bare god som gull.

SM

08.09.2012 kl.11:43

du ser ut som lene orvik!!

Ida M.

09.09.2012 kl.18:23

Du er så fin, Hege! Jeg kjenner ikke deg, men det lyser godhet av deg. Du har helt rett, ingen er perfekte, vi har alle våre feil. Det er godt å kjenne på ufullkommenheten noen ganger! Du er et godt forbilde for unge jenter, nettopp fordi du tør å være åpen og ærlig om problemene dine! Det beundrer jeg deg for :)

Hege Tørresdal

10.09.2012 kl.12:52

Anonym: It`s been a whil since I`ve heard from you. Feels good reading your beautiful words again:) Knowing that you still follow me, makes me want to fight a little bit harder. Thank you for always writing theese inspiring words. Reading the lyrics from your song, knowing some of it is inspired by me, makes me so proud. It really feels like I make a difference. Thank you again. And take care.

Hege Tørresdal

10.09.2012 kl.12:52

Julianne: Det var snilt sagt.. Tusen takk <3

Hege Tørresdal

10.09.2012 kl.12:58

Ragnhild: Beste, Ragnhild min! Det gjorde godt at nettopp du sendte meg disse ordene. For du vet.. Jeg gjentar det i mitt stille sin hver eneste dag, at jeg faktisk er god nok med å bare være meg. Tenk at jeg faktisk har utgjort en forskjell i ditt liv? Det gjør meg ufattelig takknemlig.

Jeg er så takknemlig for at også jeg har fått møtt deg, den herlige, jordnære jenta fra en liten vestlandsbygd. Jeg kommer til å savne den varmen du omgir deg med i ukene fremover. Men jeg slipper deg ikke enda, du fortjener også lykke i ditt liv. Og jeg bærer deg med meg i tankene mine <3

Beste klemmen tilbake til deg

Hege Tørresdal

10.09.2012 kl.12:59

einar: Tenk det, gull! Det er bra ekslusivt det:) Tusen takk!

Hege Tørresdal

10.09.2012 kl.13:00

SM: Det hører jeg med jevne mellomrom:) Hun er en vakker jente, så tusen takk!

Hege Tørresdal

10.09.2012 kl.13:03

Ida M.: Takk, Ida.. Det er det beste komplimentet jeg kan få! Jeg håper og tror at jeg er et godt menneske, jeg er hvertfall full av kjærlighet for mennesker:) Det gjør godt å høre at du synes det er fint at jeg er åpen, jeg bekymrer meg for at det skal bli litt mye sutring av og til. Men for meg gjør det bare så godt å dele, etter at jeg et helt liv har holdt ting inne i meg. Sender deg en varm klem

Skriv en ny kommentar

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep


Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • Arkiv

  • hits