Ops, I did it again

Jeg skulle sånn ønske at jeg hadde sett meg selv utenfra, fått et innblikk i hvordan andre opplever meg. For av og til føles det som en umulig oppgave å forstå hvorfor livet tar de vendingene det tar. Det må jo være en årsak til at jeg igjen og igjen havner på samme sted, nede i en mørk kjeller uten et gløtt av lys. Nøkkelen må jo ligge hos meg, det er jo nettopp jeg som har det fulle ansvaret for mitt liv. Kanskje er jeg et sosialt analfabet, kanskje greier jeg rett og slett ikke lese andre mennesker. Hvordan kan en og samme person ellers begå den samme feilen igjen og igjen? Så kanskje, hvis jeg hadde bare fått et lite glimt av meg selv gjennom andres øyne, så hadde jeg forstått. Da kunne jeg ha forandret meg, blitt det menneske jeg egentlig var ment å være. Et slikt menneske som blir elsket uforbeholdent for alt jeg er, uten å bli såret.

Det har vært en travel helg, jeg har likt det. Da bare lever jeg, uten å forville meg i dystre tanker. Det har vært fint å møte nye mennesker, slike skjønne personligheter som overfører den positive energien sin til meg. Så satt mammaen min foten ned før helgen, og bestilte seg flybilletter til Oslo. Det gjør godt å gjemme seg litt i armkroken til mammaen sin selv om man har fylt 28 år, bare til en kommer seg litt ovenpå igjen. For kommer jeg meg bare gjennom denne uken vet jeg at livet vil føles så mye lettere.

 

På fredagen var det duket for God Kveld Norge fest på Aker Brygge. Det ble en helskjønn kveld med deilige mennesker:)

Meg og Kathrine snuppa har pønta oss. Jeg har på meg verdens fineste kjole fra Kathrine Nørgård, hun er så flink!!

Godgutten, Ronnie, sneik seg mellom frøknene <3

Deilig vått kyss av Therese, berta!

Gjett hvem som fikk den siste dansen med godklumpen, Eldar Vågan! For en herlig mann:) Her fra Skal Vi Danse på lørdag. Prøvde å ta en prat med ham, men endte opp med å nikke og smile. Jeg forstod ikke et ord av hva han sa, håper ikke han merket det:/
8 kommentarer

madelen

09.09.2012 kl.22:57

fine bilder, og bra blogg du har!

Merethe

09.09.2012 kl.22:59

Så moro :-)

Victoria

09.09.2012 kl.23:05

Hei. Jeg også har en blogg,å hvis du kommenterer der får du 3 kommentarer tilbake! Ha en fin dag :D

lykkejeger

10.09.2012 kl.08:48

Ikke tenk på hvordan du blir oppfattet utenfra. Det er ikke det menneske du skal være.. Du skal bare være deg selv, og bare være med de menneskene som gjør at du kan være deg selv :) Ha en god mandag !

Hege Tørresdal

10.09.2012 kl.13:04

lykkejeger: Men når en ikke strekker til er det vanskelig og ikke søke etter nye løsninger, nye innfallsvinkler. Men jeg prøver, hardt også!

Renate Cecilie

10.09.2012 kl.21:06

Du er jo akkurat den du er ment å være, vakreste jenta mi!! De menneskene som velger å ikke ha deg i livet sitt, gjør et valg de garantert kommer til å angre på! Jeg elsker deg uforbeholdent for alt du er, både på gode dager og de tyngre dagene, med sminke og uten sminke, i sosiale tilstelninger og bare oss to på sofaen... Du er virkelig unik, Hege, og hadde du forandret deg hadde du jo ikke vært deg!? Den vakreste personen jeg kjenner, så skjør, men likevel så beundringsverdig sterk! Så likendes, sprudlende, oppriktig og ærlig! Du skal virkelig være stolt av deg selv, vennen. Hadde bare flere vært som deg!! Du skal ikke strekke deg etter de som vender deg ryggen, de fortjener ikke å se det vakreste ansiktet i verden. Ei heller få kjenne på omsorgen og kjærligheten du har å dele ut. Du skal fortsette å skinne for de som ser deg for den du er, AKKURAT slik du er nå!

Jeg er så glad i deg, jenta mi <3 Verdens fineste, Hege!

Hege Tørresdal

17.09.2012 kl.12:26

Renate Cecilie: Hva hadde jeg vært uten deg, Renate min.. <3 Du er min beste! Så glad i deg <3

Ragnhild

14.10.2012 kl.22:02

Hei Hege :) jeg husker jeg la merke til deg på Fysio, kjente igjen deg som frøken Norge. Og jeg fikk så godt inntrykk av deg :) vi brukte å hilse, selvom vi bare gikk i parallellklasse. Det virket som om du hilste på de fleste du kjente igjen, fordi du ønsket andre godt, og at du ønsket å dele så mye smil og glede med andre som mulig!:) det synes jeg var så koselig! Å få et smil og hei fra søte deg :) Det gjorde dagen min lysere flere ganger, skal du vite!:) men kanskje nettopp ønsket om at alle andre skulle ha det godt, gjorde at du selv tømte deg for energi? Ikke vet jeg :)

Må bare si at jeg synes det er så stort av deg å dele historien din. Jeg føler at jeg blir kjempestolt på dine vegne. Selvom jeg aldri har hatt spiseforstyrrelser, kjenner jeg meg veldig igjen i mye av det du skriver. Tankemønster, perfeksjonismen, redselen for å være sårbar, å ikke helt styre alle følelsene som kommer. Så jeg går selv i behandling, kanskje det er noe av det samme i bunn og grunn, men som har manifistert seg som noe annet enn spiseforstyrrelser. Jeg vet ikke. Uansett er jeg så glad, så glad i livet. Jeg vil så gjerne lære meg selv å kjenne ordentlig, så jeg kan skape det beste livet for meg. og det er fantastisk å føle på det at jeg klarer å kjenne hva som gir og tar energi. Å bli kjent med meg selv og hva jeg vil. Takk for at du deler, du er vakker!!:)

Skriv en ny kommentar

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep


Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • Arkiv

  • hits