Baby, I`m a firework!

I dag er jeg bitte litt stolt. Nei, jeg er faktisk vanvittig stolt! Livet satt meg på prøve enda en gang, og jeg bestod. Om ikke med glans, så var jeg godt innafor. Jeg står rak i ryggen og vet med meg selv at lykken vil finne meg. Så får heller livet slenge ut så mange høyre hooks det bare orker, denne jenta får det ikke slått knock out på.  Jeg er et håpløs når det kommer til følelser, jeg er nemlig så full av dem at de bare er nødt til å komme ut. De ligger som et så tykt lag utpå kroppen min at jeg mistenker at alle kan lese meg som en åpen bok. Eller, glem boken, vi snakker massiv reklame plakat. En slik en som du får slengt i trynet om du vil eller ikke. En slik en er jeg. Hvor mange greier å kortslutte en mobil med tårer? I rest my case. Men dette eksplosive følelsesregisteret kommer også med frynsegoder,  glede er nemlig også en følelse, og kjærlighet. Når jeg gleder meg over livet, nærmest bobler jeg over av lykke. Da føler jeg for å le så høyt at ingen vil vedkjenne at jeg er med dem. Og når jeg elsker noen, da elsker jeg med hele hjertet og sjelen. Jeg fylles med en slik overveldende kjærlighet som i teorien bare finnes på film. Så får jeg velge, så beholder jeg heller nedturene enn at følelseskurven min skal flates ut. For den altoppslukende følelsen av lykke gjør det verdt det, og litt til.


På lørdag var det duket for enda en Skal vi danse sending, jeg greide å holde tårene tilbake denne gangen;)Renate min fikk også en plass i salen:)


Jeg og min herlige kollega, Philip, koser oss på jobb!

Hils på mine to nye kompiser; Mildgerd og Leidulf!

Flinka aka meg har bakt eplekake i dag, se så fiin ;)
Kommers eller ikke kommers, jeg elsker Beyonce og hennes deilige power ballades!

 
8 kommentarer

Fride Paulsen

16.09.2012 kl.16:34

åh, så kult! digger beyoncé!

Maritå

16.09.2012 kl.17:13

hahah, Hildgerd og Leidulf!! Eg har lov å ta litt av den æren <3

Silje Marita

16.09.2012 kl.17:54

Negative ting kommer aldri uten noe positivt :)

Hege Tørresdal

17.09.2012 kl.12:30

Fride Paulsen: Beyoncè er et stk faboulous menneske!

Hege Tørresdal

17.09.2012 kl.12:30

Maritå: Det e oss to det, Maritå mi, i fiskeform! <3

Hege Tørresdal

17.09.2012 kl.12:31

Silje Marita: Heldigvis, det gjør det så mye enklere å bære :)

Silje

21.09.2012 kl.18:44

Hei! Kjenner meg godt igjen i innleggene dine. Du inspirerer absolutt, fantastisk at du står på som du gjør :-) Du er kjempepen, har humor, et fantastisk smil og virker til å ha mye sunn fornuft! Ha en fantastisk helg, Hege! :-)

Hege Tørresdal

25.09.2012 kl.11:15

Silje: Det var mange komplimenter på samme sted..Det er altfor snilt. Tusen takk, Silje, det betyr mye at du finner inspirasjon hos meg!

Skriv en ny kommentar

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep


Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • Arkiv

  • hits