Etter mørke skyer skinner solen klarere

Jeg har fått en ny start, og det føles overveldende godt. Usikkerhet er min aller største fiende, og når den sluker hverdagen min, så forsvinner jeg. Jeg blir usynlig for meg selv og verden der ute. Nå har jeg ristet den av meg, og har ingen planer om å snu meg tilbake. For hvordan kan jeg leve ut mitt potensiale med lenker rundt bena? Jeg er ment til så mye mer, ingen eller ingenting skal få lov å degradere meg til noe mindre verdt enn det jeg er. Av og til minner livet mitt meg på det, det plasserer mennesker i hverdagen min for en grunn. De dukker opp for å lære meg noe. Selv om det kan føles meningsløst og jævlig, er det likevel verdt det. For her står jeg, med hodet hevet og blikket festet målbevisst fremover. Og består jeg de utallige prøvelsene, blir jeg belønnet, slik føles det i hvertfall. Plutselig faller alt på plass, så mye nytt og spennende har dukket opp i livet mitt nærmest umiddelbart. Det kan jo ikke bare være en tilfeldighet? Jeg er igjen fylt med håp og glede, tenk alt det som venter meg der ute! Denne jenta var ment for store ting, og det er en fantastisk følelse.

Nå har jeg og trønder berta mi bestemt oss for å oppleve New York. Det har vært en drøm lenge, og jeg er fra meg av begeistring! Om en måned sitter jeg og Maria og nipper til en cosmopolitan på Manhatten. Eller kjenner jeg oss rett er det vel heller en halvliter. Jeg skal møte herlige venner jeg ikke har sett på evigheter og de skal vise oss byen fra sin aller herligste side! Hvorfor? Fordi vi fortjener det!

Nå sitter jeg her, enda litt sterkere enn i går. Og jeg er lykkelig:)

Av og til må man bare være, å våge og være sårbar.

Sengekos, Emma, film og strikketøy; suksessoppskriften.

I helgen lagte beste Mats deilig middag til meg og jeg fikk karsk med oreo is til dessert <3

Lenge leve spontankvelder!

Renate min og jeg får en våt hade suss av Teddy.

From Paris to Berlin, in every disco I get in!

 




14 kommentarer

idasts

24.09.2012 kl.18:10

fin blogg du har :D

Tuva

24.09.2012 kl.18:34

Helt enig, mennesker kommer inn i livet ditt for en grunn. At man skal lære noe. Det tenker jeg ofte på. Og det hjelper meg til å være takknemlig, på tross av at det er som du sier, i blant rett og slett er jævlig. Men i ettertid ser man heldigvis at det førte en videre.

Det er alltid godt å ha reiser og se frem mot. Selv skal jeg til Gran Canaria i julen, ikke akkurat NY, men det blir herlig.

Fortsett og nyte livet, DU FORTJENER DET!

Klem

Gina Elena

24.09.2012 kl.18:41

Så bra at du er lykkelig :-) Det er godt & høre! Jeg elsker å reise på ferie, noe av det beste jeg vet! Reiser sikkert ikke på ferie før til sommeren.. Du har en utrolig fin blogg, og en kjempe pen jente er du!

Nelle

24.09.2012 kl.19:03

Håper du jobber videre med sykdommen også i gode tider (det var noen skremmende tynne bilder her..)

Embla

24.09.2012 kl.19:09

Bra skrevet!

Ane

24.09.2012 kl.19:50

Aaah, New York e fantastisk, har vært der 3 ganga, og det e en sånn by man aldri blir ferdig med, men bare vil reis tellbake tell om og om igjen. Man leve bære èn gang, så det å reise og oppleve værdn når man kan og har mulighet e vel nåkka av det lureste man kan gjør ;) Æ kalla det investering i gode opplevelsa :) Minna og øyeblikk man kan ta frem igjen og smil tell på gråe daga. Klæm tell fine jenta! :)

Rune Sandnes

25.09.2012 kl.11:19

Hei:)

Jeg sto på taxi holdeplassen på Carl Berner rundt midnatt på lørdag. En flott bukett jenter kommer trippende like før jeg får en bil. Den mest fargerike blomsten i en ellers grå høst var deg. Var ikke vanskelig og se at du virket lykkelig. Det nermest glødet av deg og øynene sa det meste : lykke!

"Fordi du fortjener det"

Hege Tørresdal

25.09.2012 kl.19:48

Tuva: Jeg har en venninne som har fortalt meg dette over lang tid, men det er først nå den siste tiden jeg virkelig har begynt å tro på det. Møte med mennesker på godt og vondt kan bidra med langt mer læring og velutvikling en årevis med skolegang. Det gjør godt å komme litt lenger hver gang en får en knytteneveslag, det gjør det verdt det.

Åh.. Du må nyte varmere strøk! Jeg ønsker meg litt solstråler på kroppen jeg også..

Varm klem til deg

Hege Tørresdal

25.09.2012 kl.19:49

Gina Elena: Takk, snille:) Av og til er det viktig å komme seg bort, legge fra seg hverdagen og bekymringer hjemme.

Hege Tørresdal

25.09.2012 kl.19:51

Nelle: Jeg jobber hardt hver eneste dag, Nelle. Av og til virker en nok bare tynnere på bilder, det er ingenting å bekymre seg over.

Hege Tørresdal

25.09.2012 kl.19:51

Embla: Takk:)

Hege Tørresdal

25.09.2012 kl.19:52

Ane: Det blir min først New York tur, og jeg greier nesten ikke vente!! Jeg er klar for å samle nye, smilfrembringende minner. De er så gode å ha <3 Tar gjerne imot tips fra deg som har vært der noen ganger!

Hege Tørresdal

25.09.2012 kl.19:54

Rune Sandnes: Hei, Rune:) Det var noe av det fineste noen har sagt til meg, tusen takk.. Jeg blir helt emosjonell av slike kommentarer. Lørdag var slik en fin kveld, jeg elsker følelsen av å leve der og da uten bekymringer rundt fortid eller fremtid. Takk <3

Lovise

29.11.2012 kl.19:44

Hei Hege! Ville bare si at alle tekstene dine griper meg.. Jeg hadde SF i 3 år, men har nå lagt det bak meg. Usikkerhet er også min aller største fiende. Av og til så er det så vondt at jeg ikke ønsker å leve lengre. Men jeg tror som deg, at jeg er ment for noe bedre enn dette. Kanskje, vil jeg komme dit til slutt.

Skriv en ny kommentar

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep


Instagram




 

 

bloglovin bloglovin
  • Arkiv

  • hits