En ulldott på himmelen

I dag hadde jeg slik en god plan om å få unnagjort en hel masse ting. Jeg ville samle opp alt som har gitt meg hodebry den siste tiden, og få det ut av verden. Men jeg gjorde en fatal feil, at jeg aldri lærer. Etter en lang arbeidsdag la jeg meg ned på senga. Der ble jeg liggende. Det gjorde bare så godt å føle på roen som la seg over kroppen min. Så tenkte jeg over hvor deilig det hadde vært å være en sky. En slik florlett ulldott på himmelen. Da skulle jeg danset i vinden, badet i solstrålene og latt lyset farge meg i rosanyanser. For tenk så fint det hadde vært å være rosa. Jeg skulle sørget for å danne et glødende bakteppe til eventyrlige solnedganger, svevd fritt i fargehavet rundt kveldssolen. Med hvert vindkast ville jeg skiftet fasong og dannet overraskende himmelbilder. Mennesker skulle stirret undrende opp på meg når jeg fløt forbi formet som en svevende blomkål, og ved neste øyenkast er jeg kanskje en dinosaur. Der oppe hadde jeg hatt den ultimate oversikt, jeg hadde vært en større "king of the world" enn Leonardo DiCaprio noen gang har vært. Ja, tenk den som hadde vært en sky. Så hører det med til historien at jeg sovnet. Det gjør seg alltid med en tre timers power nap etter jobb.

Godjentene mine; Kathrine, Renate og Victoria <3 Hva hadde vel livet vært uten dere?

Jeg har verdens beste jobb!! Fra "Skal vi danse"-finalen på lørdag:)

Meg og min skjønne medjournalist, Phillip, under "Skal vi danse"-finalen.

Heisann, sveisann!

 Fineste Tommy Fredvang har publisert en vakker versjon av Biebers "As long as you love me".  Nyt <3

 


7 kommentarer

Victoria

19.11.2012 kl.23:48

Du har en kjempe fin blogg, nydelige bilder!

Hadde vært koselig hvis du hadde kommentert tilbake.

thebarbiedoll

20.11.2012 kl.00:33

Herlighet, så pen du er :D

jauh

20.11.2012 kl.01:11

WOW! Du er rett og slett nydelig!! Kjenner jeg ble meektig misunnelig på utseende ditt nå. Du er helt klart en bra beskrivelse utseneendemessig av ordet "perfekt"! Dæven!!

Og forresten så var sangen kjempefin! Tommy<3

rebeccamdb

20.11.2012 kl.03:07

Kjempe fin blogg! Du er utrolig pen :)

lykkejeger

20.11.2012 kl.07:56

Deilig tanke, fin og roe seg ned med før man skal sove. Håper du får en god tirsdag :)

Zekiye

20.11.2012 kl.11:19

Skjønne Hege,eg smile rundt! Ville bare du sko vær klar over at det slett ikje e bare bare å vær en sky. Du blir trossalt sparket av supermann, det e derfor d regne, i følge Aron ;)

Ha en fin dag godingen,glad i deg

Kathrine

01.12.2012 kl.14:26

Du må blogge mer Hege.. Du er så flink til å skrive , spesielt om følelser og sånn :)

Skriv en ny kommentar

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep


Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • Arkiv

  • hits