Kjærlighet...

Det er kanskje det vakreste ordet jeg vet. Det følger med en slik overveldende varme og håp som får hjertet mitt til å synge. Jeg har alltid hatt tro på at den finnes, den store kjærligheten altså, at det er en person der ute som er lagd for akkurat meg. En person som jeg kan le med, gråte med, være så rar som bare jeg er, og bli elsket for det. En person som synes alle feilene mine er akkurat det som gjør meg unik. Og kanskje det aller viktigste, at jeg kan være meg, helt uten filter. Jeg har alltid vært fascinert av kjærligheten, det er liksom noe myteomspunnet og trolsk med denne vakre tilstanden. Når to mennesker møter hverandre og plutselig blir ett. Det er som å gå inn i en unisom transe hvor en svever over blomsterenger, flyter vektløst i verdensrommet og danser over rosa skyer. Plutselig åpnes et følelsesspekter en ikke engang visste eksisterte. Den er vakker, kjærligheten altså. Hjertet mitt har alltid stått på vidt gap, selv om det fordelaktig kunne vært satt litt på gløtt en gang i blant. Men for meg føles det riktig, noe annet ville vært en falsk utgave av meg selv. Det gjør at mennesker som er glad i meg gjerne bekymrer seg, de får et behov for å beskytte meg fra meg selv. Og jeg forstår det, havner en i fritt fall fra verdensrommet lander man sjelden mykt. Det er likevel et fall jeg er forberedt på å ta, faktisk heller en gang for mye enn at jeg ikke tok sjansen den gangen den rette banket på døren.

 

Det er bikkjekaldt i Oslo om dagen. Jeg ønsker meg en varmepute til jul.

Heldigvis kan jeg varme meg på herlige venner som beste Renate min <3

Meg i speilet. Om det skulle levne noen tvil.

Skjønneste Claire tok turen fra England til Oslo den siste uken. Stakkar jenta fikk virkelig følt på den norske vinterens vrede!

Elsker Taylor Swift. Få som så til de grader bruker kjærlighetslivet sitt i musikken. Her et sleivspark til John Mayer :P

 
8 kommentarer

nathalie

09.12.2012 kl.23:49

Hej :)

Hur har din helg varit ? :)

kram
Vakkert skrevet! Du hadde forresten noen sinnsykt fine øyne :-)

kristina

10.12.2012 kl.17:04

Du skriver alle innleggene dine så godt. Jeg blir så varm om hjertet når jeg leser bloggen din!

Hege Tørresdal

10.12.2012 kl.22:45

nathalie: Det har vært en strålende fin helg, med mye jobb og gode mennesker!

Hege Tørresdal

10.12.2012 kl.22:45

Iselinn Andersen: Tusen takk, det var vel snilt sagt:)

Hege Tørresdal

10.12.2012 kl.22:46

kristina: Tenk at du lar deg røre av ordene mine, det er et flott kompliment, det! Tusen takk, snille du :)

Astrid - Taylor Swift Norge

11.12.2012 kl.10:30

Fint skrevet! Og helt enig! Taylor Swift er fantastisk flink ;-D

Stine

02.01.2013 kl.00:40

Hei fin blogg, men jeg må spørre om ett råd: det er en gutt jeg liker veldig ogdt og jeg skjønner på en måte at han liker me også, men det er ett problem siden han jeg liker er broren til bestevenninne mi! Det er så vanskerlig! Vær så snill kan du gi meg noe tips eller råd?

Skriv en ny kommentar

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep


Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • Arkiv

  • hits