Jeg går ut i hjertestreik

Hjertet er en lur, liten dunkende ting. Selv om jeg forteller meg selv at jeg har full kontroll over hvor hardt jeg lar det banke, så finnes det ingen tvil om hvem som sitter med den egentlige kontrollen. Plutselig galopperer det avgårde, som en fullblodshest over blomsterenger. Og da er det for sent, på få sekunder har det pumpet lykkemolekyler rundt i hver eneste lille del av kroppen. Da er det bare å ta bena fatt, kanskje finnes det en mulighet for at jeg greier å ta igjen forspranget. For det kommer et tidspunkt i livet der erfaringer veier tyngre en hjertet slår. Det har aldri vært min sterkeste side å la fornuften få siste ordet, og det er kanskje nettopp derfor den taper kappløpet gang på gang. Det er ikke enkelt å ta igjen et hjerte i full galopp om man ikke har trent på en stund. I dag setter jeg foten ned og tar kontrollen over min egen lykke. Fordi jeg fortjener intet mindre enn uforbeholden kjærlighet.

Et lite dryss av bilder fra sommeren min så langt

 

Why do I always have to leave the only one I'll ever need?

 
13 kommentarer

Marie Holen

09.07.2013 kl.00:22

kjempefin blogg!<3<3 sjekk gjerne ut min blogg hvis du har lyst ;)

kongenavmaja

09.07.2013 kl.00:31

Syykt fin blogg a duu, hæææ!! Skjønte lite av hva du skrev, tror det var bra :)

Hilsen Kongen Av Maja - Før var du blind, nå kan du se.

annirenf79

09.07.2013 kl.00:36

Herlige sommerbilder!

Christine Lövendahl

09.07.2013 kl.00:41

For en godt skrevet tekst Hege. Jeg kjenner mye av det samme når det gjelder det dyrebare og skjøre hjertet :s Men, we're strong and FABULOUS women, som kan gjøre hva vi vil :) <3

Malin Amalie

09.07.2013 kl.03:12

:)

Nina

09.07.2013 kl.09:56

Du skriver så bra! Ser for meg bok i framtiden altså :)

Lisa

09.07.2013 kl.16:09

<3

Morten

10.07.2013 kl.16:18

Vi mennesker er så forskjellige, og så like. Vi ønsker jo et godt liv, både materielt, og åndelig om en kan si det sånn. Vi vil ha det fint inne i hjertekroken også. Men når hormonene tar kontroll så har fornuften lite å stille opp med, det har jeg skjønt gang på gang i mitt 44 årige liv. Man kan kanskje fortelle seg selv at man tar kontroll - og ja, man fortjener intet mindre enn uforbeholden kjærlighet. Men under denne solen, er intet evig. Den personen man elsker så intenst at det sterkeste sollys blekner i forhold til idag, kan om få år være den personen man sist vil se. Fordi vi forandrer oss hele tiden, som dråper i havet. Man kan velge med fornuften, men er du ok med å ikke kjenne det intense lykkedrysset som en brennende forelskelse gir? Jeg valgte fornuften en gang, og det voldte meg ingen glede, kun kulde....

a

26.09.2013 kl.14:30

Vet ikke om du leser kommentarene dine siden det er så lenge siden du har blogget.

Men jeg ville bare si deg noe, jeg følger deg på instagram også, og hver gang det kommer bilde av deg tenker jeg "herregud, hun er den peneste jeg noen gang har sett!!" Du er utrolig vakker. Og du utstråler en sånn god og positiv energi. Jeg vet jo at du har ditt å slite med, men du skal virkelig vite det, at selv gjennom bilder så utstråler du positivitet og varme! Du er kjempenydelig :)

Tina

26.09.2013 kl.18:59

Hei Hege :-)

Jeg blir helt rørt av å lesr historien din med spiseforstyrrelser.

Men en ting er sikkert, å det er at du er sterk som faktisk har åpnet deg om dette, på en blogg.

Stå på videre, jeg heier på deg :-)

En ting jeg lurer på, er om hvordan det var å gå journalistikk? Er det vanskelig og mye matte?

Er så glad i og skrive, har prøvd flere studier men aldri fullført pga liten tro på meg selv, så er litt usikker på om jeg klarer tre år med journalistikk.

Kathrine

29.09.2013 kl.14:13

Du burde ha skrevet en bok, for da ville jeg ha lest den. Du er flink til å skrive, har mange forskjellige tanker, har mye erfaring og du en nydelig jente!

Madeleine

01.10.2013 kl.19:00

Du er vakker du :)

Marte

13.10.2013 kl.10:40

Heisan!! Først av alt at denne blogen er den fineste bloggen på hele blogg.no, hundre prosent ærlig! Jeg beklager at jeg ikke har postet komentarer før men noe ganger så er jeg barre litt trøtt å så dropper man det. I mine øyne er det nemlig kjempe menge uhøflige som poster kommenterer. Før fikk jeg nemlig sleme komenterer før når jeg hadde bloggg. Det var utrolig tøft. Jeg håper dypt at du ike får noen sleme kommenterer og at du får veldig mange flere flotte komenterer. Siden jeg ikke lenger har bloggg tenkte jeg å bare poste en lenkje til en konkuranse som jeg nettopp har deltatt på. Premien er et gavekort. Jeg håper veldig sterkt at jeg viner, men flaks så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært utrolig hyggelig om du testet den!

Skriv en ny kommentar

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep


Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • Arkiv

  • hits