januar 2010

Lytt og nyt..

Martin Blomvik, tidenes mest sjarmerende ADHD- troll:P

Deilig søndag:)

Søndagen er hellig på mange måter. Det er min eneste fridag, min "gjør hva du vil , når du vil" dag. Som regel vil jeg ikke gjør noe mer en absolutt nødvendig. Ligge og dra meg i senga, ingen som venter på meg, ingen lyd fra min forhatte vekkerklokke. Kjøpte meg litt deilig Thaimat til middag/ frokost, og drømmer meg bort med McDreamy på TVen. Hva mer kan en forvente av en søndag?

Var forresten på min første visning i dag, men hva kan jeg si? Ble litt småskuffa. Trodde jo virkelig dette var "The one".. Men hvem finner vel drømmeleiligheten på første forsøk. Det er som jeg sa til en venn av meg, det er vel med leiligheter som det er med gutter, du må kysse noen frosker før prinsen dukker opp.

Tre frøkner som er søndagsslappe


Emmapusen


Hegepusen


CarmenpusenKreativ blogger stafetten:)

Da var jeg så heldig å bli tildelt en "kreativ blogger" pris. Så da var det min tur å  finne 7  funfacts om meg selv, før jeg velger meg 7 andre bloggere som fortjener prisen, og utfordrer dem til å gjøre det samme.

1. Jeg er hekta på India, og alt som har med India å gjøre
2. Jeg har jobbet som blikkenslageri min fars firma siden jeg var 13 (altså, vedsiden av studier)
3. Jeg elsker banansjokoladen i twistposen
4, Jeg greier ikke la være å kjøpe accessories, selv om jeg sjelden bruker det
5. Jeg drømmer om å bli utenriksreporter i TV 2 nyheter
6. Jeg har en herlig tibetansk spaniel, men ønsker meg også en Berner Sennen
7. Jeg sover aller best under en dobbeldyne

Så var det bare å sende stafettpinnen videre.. (trommevirvel).. Til:

http://maritatorresdal.blogg.no/
http://zekiye.blogg.no/
http://jonlundemoen.blogg.no/
http://karlsen.blogspot.com
http://rikkistarr.blogg.no
http://laguna.blogg.no/

http://tbb.blogg.no/


Bildet kommer egentlig helt ut av sammenheng. Er så dårlig på det der, kombinere passende bilder med tekst. Pyttsann, et Hege på badet bilde:P


Slik skal en helg være!

Så kom helgen, og like plutselig var den over. Det hele startet med at vi endelig fikk ved levert direkte fra Trondheim, og gud hvor deilig det er å få varmen i seg igjen! Fredagen ble satt av til en nydelig meksikansk aften (hørt det før sier du?). Enchilladas a la Hege anbefales på det sterkeste ;)

Så var det duket for en hektisk dag på Agape brudesalong på lørdagen. Januar er høytid for gifteklare frøkner, og jeg storkoser meg med Agape- jentene mine:) Ser du bort i fra at en blir litt giftesyk, er virkelig jobben på Agape en herlig virkelighetsflukt! Kjolefetishen min har ikke akkurat bedret seg etter jeg begynte der, det blir litt som å slippe løs en unge i en godteributikk, men la nå jenta drømme seg litt bort! Nå skal det også være sagt at det ikke fungerer som tidenes beste sjekketriks å briefe med at du har brudekjolen klar ;)

Skjønnasene mine, Hilde og Ingeborg, hadde også forvillet seg til hovedstaden i helgen. De kom innom jobben og fikk prøvd litt kjoler. Hildemor skal jo smi seg i hymens lenker til sommeren! Husker fremdeles når jeg var i India, og fikk telefon om at Hilde hadde fridd til sin kjære Rune skuddårsdagen 2008. Oversentimental som jeg er, grein jeg som en unge :P

Så kom kvelden og vi var alle tre invitert til pinnekjøtt  og Dronning Maud hos William og hans kjære Jon Christian.. Namminam! Fashionably late som alltid, bestilte jeg en taxi for å nå gildet. Det stemmer at jeg var bitte litt flau da taxisjåføren sendte meg et forskrekket blikk og kjørte meg nøyaktig 100 m oppi gata.. Det stemmer også at jeg skal sjekke adressen på gulesider før jeg bestiller taxi neste gang ;) Jeg kalles ikke taxibitch uten grunn :PHildemin blir en nydleig brud!!


Ingeborg fant seg kjole!! Dog i en annen farge:) Hun blir nydelig..


Silje, Ingeborg og Hege


Jon Christian og Hilde imponere på singstar


Ingebor aka Celine Dion


Hildemin og meg


En herlig kveld på Grønland:)

Jeg satt i går ettermiddag og funderte over hva kvelden ville bringe. Jeg så for meg kosebuksa, varme tøfler, en kjærlighetskomedie og litt godis. Plutselig minnet Peter meg på konserten jeg hadde lovd meg bort på! Med et knuste drømmene om en rolig kveld med familien Johannessen/Tørresdal. Ser du bort i fra en dundrende hodepine er jeg likevel strålende fornøyd med at jeg kastet meg ut i vinternatten!

Mitt første møte med utelivet på Grønland utviklet seg til å bli en herlig kveld i øltåka:) Director`s Cut rocka lokalet, og er herved absolutt et album jeg må gå til innkjøp av så snart det er ute i butikk. Men det som virkelig gjorde kvelden var de herlige menneskene jeg omga meg med! Jeg hadde ikke i mine villeste fantasier forestilt meg at kvelden skulle utvikle seg til en treningsøkt for lattermusklaturen. Elsker jenter som ikke legger noen ting imellom, men snakker uten å tenke seg om. Da føler jeg meg hjemme:)

Sjekk ut  Director`s Cut på urørt! klikk her


Foto: Den fantastiske Peter Mydske.    Jeg og skjønneste Elise:)


Foto: Peter Mydske     Director`s Cut, in action


Foto: Peter Mydske    Nammeøl


Foto: Peter Mydske
Leilighetsjakt..

Jeg har stor respekt for pappaen min. Kall meg gjerne en pappajente (syns uansett det klinger litt bedre enn "pappagutt"). Så da han i julen fortalte meg "Nå bør du kjøpe deg en leilighet Hege", så var egentlig den avgjørelsen tatt.

Da er jeg altså kastet ut i eiendomsmarkedets evige jaktmarker. Hva skal jeg velge? Skal jeg sette et minimumskrav for antall kvadratmeter? Hvor skal leiligheten ligge? Hvor høye felleskostnader tåler jeg? Hvor mange soverom bør der være? Skal jeg orke å ta på meg et oppussingsobjekt? Uææ..!! En kunne virkelig blitt gal av mindre! Jeg tror jeg må ringe pappaen min for noen velmenende råd.Goe pappaen min :)

Meksikansk aften

På fredag var det duket for meksikansk aften i Frydenlundsgate. Jeg, Fiona og Anjapusen forspiste oss på taco, koste oss med øl og satte ovnene på fullt. Det var en virkelighetsflukt vi alle hadde godt av. Hiv på noen sombreros, tequila og latino lovers så hadde vi vært i himmelen alle tre! Det får vi ha til gode ;)

Hjemmelaget guacamole kan ikke sammenlignes med noe.. (Eller, jeg kunne vel kommet på en ting og to). Jeg kunne spist den med skje hadde det vært sosialt akseptert! Her er den deilige oppskriften:

  • 2 Avocado
  • 1 lime
  • Koriander (frisk)
  • Rømme eller crème fraiche
  • tomat
  • Vanlig løk (gjerne også litt hvitløk)
  • Salt
Mosj  avocadoen, skvis oppi limen, rør inn rømmen, tilsett tomat og løk i små biter og smak til med salt og friske korianderblader. Voila, bon apetit!!


Moa, kokk for anledningen:)

Roomien min, Fiona, og søte Anjapusen

Huttetu..

Nå er det rett før jeg går til sak mot værgudene. Det kan da virkelig ikke være nødvendig å la gradestokken nærme seg 20 minus? Gi meg tre gode argumenter, så skal jeg revurdere situasjonen. Jeg ankom storbyen, etter en velfortjent juleferie, denne uken. Jeg og min vakre samboer, Fiona, deler en 90 kvadrats leilighet med en takhøyde som overgår alt jeg har sett tidligere. Selv med puter foran badevinduer nekter den å holde seg varm. What can a girld do?

Jeg har aldri vært noe stor fan av å kle på seg før en skal legge seg, det kan muligens ha en sammenheng med den klaustrofobiske delen av meg. Det jeg driver med nå strider mot alt jeg tror på. Hver kveld tar jeg på meg ullstilongs, pysjamasbukse, ullgenser, ullsokker, dyne og to tepper. Og fryser fortsatt! Hjelp meg!! (Noter: Jeg ønsker meg en varmepute)

Selv om jeg fryser ræva av meg stopper det ikke meg fra å sende kameraet et "kom og ta meg" blikk


Flytting ut av proporsjoner!

Naboene sendte meg noe forskrekkede blikk da en gigantisk semitrailer svingte inn i Frydenlundsgate i går kveld. Når frøken Hege flytter inn i nabolaget går det ikke ubemerket hen :P Hårfint manøvrerte den seg mellom de parkerte bilene og brøytekantene. Du har go peiling når du har full kontroll med 3 cm klaring til omgivelsene! Tusen takk Monica Landro og din kjære Sogning, hva skulle jeg vel gjort uten dere??


Seigmenn vs. Seigdamer

Ikke nok med at seigdamer har fått mindre hoder på bekostning av pupper, nå er de også blitt fuktige! Hva er dette for ein generalisering av kvinnekjønnet? Dette har over lenger tid skapt både frustrasjon og irritasjon i mitt nyfeministiske hode. Er du ikke enig?


Rokk`n Roll :P

Fikk prøvd den noe annerledes rokkeringen til Charlotte i dag, en slik en vil jeg ha!! Den hamret løs på magemuskulaturen min til jeg kjente six packen lure rundt hjørnet :) Fantastisk trening, og ikke minst råmoro!

Rokkeringen kan du få kjøpt her.

Gleder meg til min kommer i posten :)Rockedidledoo!!

Med blanke ark og fargestifter til:)

1 januar 2010. En herlig dato. Det er nå det begynner, i dag går startsskuddet for de berømte nyttårsforsettene. Fra og med i dag skal jeg jobbe for å bli en bedre utgave av meg selv. Den reviderte versjonen er både langt mer omsorgsfull og har mer selvdisiplin. Her følger listen over hvor jeg har forbedringspotensiale, kom gjerne med innspill om det er noe jeg har utelatt;)

- Være flinkere å si nei
- Ta vare på vennene mine, fjerne og nære
- Være flittig og selvdisiplinert student
- Smile enda oftere
- Være pådriver for sosiale sammenkomster
- La mobilen bli hjemme når jeg er på en snurr
- Tenke før jeg snakker
- Ha bedre tro på meg selv
- Lære å drikke kaffe
- Få til minst tre utenlandsreiser
- Ta fallskjermlappen
- Prøve bunjijumping
- Dra til prekestolen
- Bli helt frisk

Og de obligatoriske:
- Trene mer
- Spise sunnere


En tre stjerners middag, disket opp av Marie, Ingeborg, Silje og Lene


NyttårsHege, klar for nye eventyr


Godt nyttår!!


Stjerneras og Hawai blomster, det beste fra to verdener

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep

Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • hits