januar 2011

Balsam for kropp og sjel

Det er virkelig umennesklig deilig å sette av en hel kveld til ren velvære. Ta vare på kropp og sjel med peeling, ansiktsmaske, fotbad og frisk frukt. Det burde en gjort minst en gang i uken, ordentlig kvalitetstid med deg selv. Etterpå føler man seg som et helt nytt menneske! Myk som en babyrumpe og fresh som en superstjerne. Jaja, en av to er heller ikke dårlig. I helgen lokket jeg kjæresten med kosekveld, og før han visste ordet av det satt han i min rosa onepiece, med grønn ansiktsmaske og bena i bløt. Kanskje ikke helt slik han forestilt seg at kvelden skulle ende, men etter og ha slitt meg gjennom et x-antall machofilmer og plassert et enda høyere antall måltider på bordet, følte jeg at dette var det minste han kunnne gjøre i gjengjeld. Selv er jeg overbevist om at den motvillige holdningen kun er et skalkeskjul :P

 


Crazy cool

Ligger på sofaen, ser frustrerte fruer, titter ut vinduet. Solen skinner. Skulle egentlig ha vært der ute, gått en lang tur i frisk luft. Men sofaen er god, ordentlig god. Så skjer det så mye spennende på frustrerte fruer, må bare se èn episode til. Blir Susan oppdaget montro, vil alle finne ut av at hun støvsuger i undertøyet for å tjene penger? Vil Bree hooke opp med Keith? Og sist, men ikke minst, vil Juanita finner ut at hun egentlig ble byttet om på sykehuset, og at Gabriela ikke er hennes virkelige mor?? Når en har slike dypt eksistensielle spørsmål å fokusere tankekraften rundt, hvem har vel kapasitet til å løse verdensproblemer da. Og det stemmer at jeg var ute på en liten snurr i går, og det snurrer litt i dag også. Så frustrerte fruer er vel forsåvidt akkurat passe dyp for de hjernecellene som ble sparet i natt.

Sofaglede <3


Peace out
 Agape på God morgen Norge :)

I dag var Kathrine en liten tur på God Morgen Norge og pratet om årets brudemoter. Det er jo virkelig tiden for å kjøpe seg brudekjole, og du begynner virkelig å få dårlig tid om du skal gifte deg til sommeren! Det er et hav av vakre kjoler å velge mellom.. Selv jeg som jobber der, og er så heldig å få prøve kjoler når jeg måtte ønske, kaldsvetter med tanken på at jeg selv en dag må velge bare 1..!! I mellomtiden koser jeg meg med å leke brud :) Så har jeg flere brylluper som venter til sommeren, da får jeg svingt meg i vakre selskapskjoler om ikke annet.

I dag viste vi tre kjoler på TV 2, tre vidt forskjellige kjoler. Det er viktig og ha muligheten til å velge mellom ulike utrykk! Denne litt utradisjonelle, men herlige kjolen fikk jeg ha på meg:)  De andre kjolene får du sett på TV 2 sumo! Eller ta en titt på Agape sine hjemme sider HERSå bar en godt oversminket versjon av meg selv avgårde til Skolen for å fullføre en oppgave. Nå venter noen timer med vakre bruder på Agape brudesalong! Nevnte jeg at Martins søster, Eva Lena, kommer i kveld? For en herlig helg det skal bli!!

Ha en fortsatt herlig torsdag folkens :)

 
Smilesanger:)

Det er litt tabu å være overentusiastisk når det kommer til listepop. Digger en det som er catchy, skal en ikke snakke høyt om det. Da får du lett stempelet "uvitende bimbo" i pannen. Du kan da virkelig ikke ha peiling på musikk om en bare lytter til kommersiell pop? Eller..? Jeg elsker indie- og melankolsk rock, det er musikk som får meg til å hoppe, danse og smile, eller synke ned i sofaen med hjertesorg. Det er musikk som rører meg. Men plutselig er det ikke lenger ok og like Muse eller The Killers. De har nemlig med tiden også havnet på tabulisten, eller VG-listen om du vil. Det er ikke alltid lett å følge med, band blir utdatert etterhvert som de blir kommersielle. Men skal jeg si dere noe? Jeg gir blanke f... Jeg elsker fortsatt både Muse, The Killers og det som verre er.  Og vet du hva? Selv masseprodusert listepop kan få meg til å hoppe rundt hjemme i stua mi, gi meg sommerfugler i magen. Så ja, jeg elsker John Mayer, men Britney Spears, hun rocker hun også!!

 
 

 

Knuste drømmer..

Det gikk i slow motion.. Jeg så speilet falle fremover, jeg strakk meg, skulle redde det, ville redde det. Det var for sent. Det skled mellom hendene mine, og havnet på gulvet..  I tusen biter. Jeg føler meg rådvill, tom og vettskremt. Hva skjer nå? Er alt håp tapt? Skal jeg aldri få være lykkelig igjen?
 
En helvakker aften

Etter an lang uke med jobb og skole, gjorde vi oss godt fortjent til en helaften men vakre mennesker.  I går var det duket for trippeldate i Casa De Egil og Henriette. Her kom mye nyttig tilleggsinformasjon om dyreriket for en dag. Det skal sies at jeg er svak for tilleggsinformasjon. Funfacts som egentlig kommer litt sånn fra løse luften. At haien drukner om du trekker den baklengs, eller at jordbær egentlig tilhører nøttefamilien. Slik kan en både imponere og fascinere. Kvelden utviklet seg i retning av en ordentlig bygdefest, der guttene trakk seg tilbake på kjøkkenet og jentene erobret stuen. Det ble dansing, hard core dansing. Vi hoppet, shaket og krøp langs gulvet. Beyoncè herself ville bøyd seg i støvet over dansemovesene vi utførte i natt. Bilder kommer.

 
 

Pasta heaven..

Jeg har perioder hvor jeg blir helt oppslukt i en enkel matrett, snack eller pålegg. Jeg blir så hekta at jeg spiser det hele tiden, helst hvert måltid til dagen. Jeg blir avhengig, bare må ha det. Slik holder jeg på i noen uker før jeg blir skikkelig lei. Så lei at det kan ta år før jeg orker å spise det igjen. Som om det er blitt brukt opp. Det er utrolig trist at jeg har brukt opp guacamolen, håper at lysten tar seg opp igjen snart. En eggerøre era er nettopp tilbakelagt, og jeg er full fart på vei inn i en pastasalat periode. Ikke hvilken som helst pastasalat, men kanskje verdens beste. Mmm.. Den eksploderer som en smaksorgasme i munnen min.. Prøv selv!

 • Mango
 • Avocado
 • pinjekjerner
 • tomat
 • rødløk
 • hvitløk
 • Sitron
 • kylling
 • Pasta
 • salt/pepper
 • Crème Fresh
 • Mayonaise 

Hva får deg til å smile?

Det er så deilig å smile, le og nyte alt livet har å tilby. De dagene en virkelig greier å kjenne på gleden ved livet, er dyrbare. Altfor mange dager flyter avgårde som vannet i en elv, uten at vi egentlig tenker over alt det vakre som omgir oss. Det hjelper å smile, selv på en dårlig dag. Et lite smil kan utgjør forskjellen, for deg selv eller for noen andre. Hvor ofte smiler du egentlig til noen du overhode ikke kjenner? Å spre glede blant menneskene rundt deg gjør godt, og det smitter raskere enn omgangssyken. Hvor deilig er vel ikke det?

Det er mye som får meg til å smile.. Jeg elsker når kjæresten min synger for meg, da smiler jeg inni og utenpå, eller når han danser, da må jeg bare le. Jeg smiler når nevøene mine setter seg i armkroken min, og vil ha tantetid. Så ler jeg alltid med søstrene mine, og alle de absurde samtalemnene vi kommer inn på. Eller når jeg er vims, og tryner på trikkesporene, eller tredemøllen. En latter forlenger virkelig livet, men et smil gir deg også en dytt i riktig retning:)Thailand, beiby!!

Billetten er i boks, herlig! 31. mars suser jeg avgårde til den vakre østen, og skal tilbringe late dager i solen helt frem til påske:) Det har seg nemlig sånn at min kjære lillesøster bor i Bangkok, hvor hun jobber på et daghjem for slumbarn. Hun har sin siste arbeidsdag  i mars, og BAM, der står jeg! Vi skal galkose oss i Bangkok, før turen bærer videre til den vakre øyen Koh Samet.. Hennes paradis, og det er en stor fare for at det også blir mitt:) Dette er min tredje tur til Thailand, men likevel blir det en helt ny opplevelse. Jeg får oppleve landet gjennom søster, som kjenner kulturen, menneskene og stedene. Det blir magisk <3 Åh, nå bobler jeg over, glede!!

Koh Samet


I Thailand, Maya Beach

Sykkeltur i Thailand

 


Svømmer i klær..

Det føles litt sånn, som om klesskapt mitt er et evighetsprosjekt, der klærne aldri ser ut til å finne plass. Det var derfor jeg investert i et ekstra stort klesskap når jeg flyttet inni min nye leilighet, men selv det ser ikke ut til å strekke til. Jeg ønsker meg et walk in closet, et slikt stor et med spot lights og fine hyller. Da at jeg kan sortere klærne mine etter fargekoder og kategorier. Bare da kan jeg ha full oversikt til enhver tid. Kanskje hadde jeg da også endelig funnet noe og ha på meg. Nå strekker jeg meg etter det som ligger fremmerst eller øverst. Leting er ikke min greie. Når jeg går lei av det, kjøper jeg meg noe nytt. Eller, jeg venter ikke helt til jeg blir lei, det er jo viktig å være forberedt når dagen kommer.  Det er egentlig litt rart at jeg den ene dagen kan føle meg super fresh i en genser, som dagen etter ser håpløs ut. Det er nesten som man skulle tro det satt i hodet..

I dag fikk jeg hverfall litt orden i kaoset, etterfulgt av en deilig frukt smoothie og film på senga som belønning:)

Mmm.. Smoothie med banan, skogsbær, rips, melon yougurt og appelsinjuice..

Ute på morgenturen med Emma:)

 


Tørket støv av brettet:)

Det var ordentlig deilig å stå opp tidlig i dag, sette seg i bilen, og komme seg ut i den deilige snøen. Det føles som et halvt århundre siden jeg testet brettet mitt forrige gang, og den turen endte med et brutalt fall som satt i kroppen flere uker etterpå. I dag var Tryvann destinasjonen. Og herlig ble det. Ser du bort i fra at stoltheten fikk seg en liten knekk. Det var nok ikke den smarteste avgjørelsen å ta turen med to stk. mannfolk som har stålkontroll i bakkene, en ser liksom aldri spesielt kul ut vedsiden av da. Men det var godt å fryse litt på nesen igjen. Ikke minst kjenne snøen under brettet sammen med fine mennesker. Så var det deilig å krype under det babymyke lilla teppet mitt med en kopp kakao når vi var hjemme igjen. Jeg husket ikke at det gikk an å fryse så mye.

En herlig lørdag til alle vakre mennesker der ute!
Brudevisning med Agape:)

I kveld er det duket for årets første brudevisning hos oss i Agape Oslo. Jeg elsker slike visningskvelder. Da får jeg kle meg opp i brudestas og møte mange ivrige, vordende bruder. De gir meg sånn energi! Jeg tror det er øynene som gjør det, de lyser av forventninger og lykke. Og når de endelig finner drømmekjolen blir de over seg av glede, noen begynner å gråte av lykke :) Jeg har ikek tall på hvor mange brudekjoler jeg har hatt på meg, men likevel går jeg aldri lei. Det er herlig å kunne late som. Jeg gikk min første brudevisning som 17-åring, det er 10 år siden! Nå er jeg så heldig at jeg får være fast modell for Agape, drømmejobb:) Likevel har jeg ingen anelse på hva jeg kommer til å ende opp med den dagen det blir min tur.. Rocka? Romantisk? Klassisk? Enkelt? Bløtkake? Jeg vet bare at det blir en magisk dag, dagen der jeg lover den jeg elsker evig troskap <3

Skal ta med meg kamera i kveld, så skal jeg få lagt inn noen bilder fra visningen. "Petter elsker Mari" gjengen kommer også innom, da Mari skal være med å gå visning. Det er koselig med nye ansikt:)

Fra Agape salongen i sommer.. Shit, jeg vil bli brun igjen :P
 
Skitten på hendene!!

Nå er et nytt skoleår i gang, og nye temaer blir satt på dagsplanen. Nå skal vi finne frem spaden, og grave. Blod, svette og tårer. Jeg er klar, klar for og bli ordentlig skitten på hendene. Gravende journalistikk er kanskje den mest anerkjente delen av journalistikk. Grundige undersøkelser, jakten på det store "scoopet" som helst skal resultere i alvorlige konsekvenser for maktapparatet. Nå er jeg kun andre års journalistikkstudent, men det skorter ikke på ambisjonene for det. Jeg er klar for å ta verden, eller i første omgang Høyskolen i Oslo, med storm. Jeg skal komme med så store avsløringer at hele regjeringen må gå av med umiddelbar virkning.. Eller enda bedre, Kongen! Juicy tips tas imot med et smil:)

Sitter på forelesning, menchers 3 nivåer av journalistikk er ikke til å kimse av.

 
Har du troen på deg selv?

Nå har vi akkurat tatt det første steget inn i et nytt år. Det er som om vi får en ny start, muligheten til å forandre det vi er misfornøyd med i livet vårt. Forvandle oss til en bedre utgave av oss selv. For meg er selvfølelsen et naturlig sted å begynne. Det sitter så mange der ute som mangler troen på seg selv og hva en kan utrette bare ved hjelp av tankens kraft. Vil en nok, og ønsker du virkelig å ta kontroll over livet ditt, så er det ingen som kan stoppe deg. Dette er tidspunktet å ta tak, ingen fortjener å leve et liv hvor en føler seg som en verdiløs dørmatte.

Jeg synes det er rart hvordan selvfølelsen kan komme å gå litt som det passer den. Noen dager kan jeg føle meg uovervinnelig, som om jeg kunne besteget Mount Everest. Jeg elsker de dagene, da går jeg med en varm følelse i kroppen. Slike dager kan livet gi meg så mange knytteneveslag det orker, og jeg vil stå like oppreist. Men så kommer de dagene hvor jeg helt på egenhånd greier å bryte ned alt jeg ar bygget opp. Livet føles som en grå tåkesky, jeg går meg vill og aner ikke hvordan jeg skal greie å finne veien ut igjen. Det er lov og ha en dårlig dag, jeg sier ikke det, men når de fleste dagene av året blir omsvøpt av en grå tåkesky er det på tide å gjøre noe. Det nytter ikke å sitte å vente i håp om at det går over av seg selv. En må ta tak i sin egen sjebne, det er opp til deg, og ingen andre!

Jeg vil anbefale en fantastisk bok som gir mange veiledende øvelser og råd på veien. Følger en disse, og virkelig jobber aktivt med å stable seg selv på bena, så vet jeg du kan greie å snu det. Det er verdt det, det kan jeg love deg.

Det er ditt liv - Mia TörnblomGodt nyttår, godtfolk!!

 

Ja, jeg er litt treig. Det har jeg forsåvidt alltid vært. Det er noe med det å bli født fem minutter for sent. Men nå har vi begynt på ett nytt år, med et hav av nye muligheter. Muligheter jeg har planer om å gripe. Og jeg skal slutte å være treig, eller sen om du vil. Jeg er lei av å konstant være på etterskudd. Så nå er det slutt på det. Ferdig. Finito. Punktum.

Nyttårsfeiringen tilbrakte jeg med herlige venner og den skjønne kjæresten min. Vi rømte avgårde til en hytte midt i dypeste Finnskogen. Jeg kan ikke tenke meg et herligere sted å  ønske det nye året velkommen. Frøknene disket opp med kalkun og brilijerte i fantasi, gutta lekte seg i snøen og hadde null kontroll på rakettene. En forrykende feiring ble det!

Godt nyttår alle herlige folk!!

-Hege-

 

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep

Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
 • hits