februar 2010

Blæ.. Hundespy;/

Vi ante fred og ingen fare da vi vare ute på kjøretur i dag.. Plutselig sto spruten ut av munnen til lille Emma. Hvem hadde trodd det kunne komme så mye ut fra en så liten hund? Og vi snakker grønn, klumpete og udefinerbar væske over hele meg og bilen..;/  Gjett hvem som var den heldige og måtte tørke opp? Stemmer at det var meg.  Likevel var det Martin som satt og brakk seg. Stakkar Emma.. Bilsyk hun:(Forresten.. Ligner ikke Emma mistenkelig mye på Falkor i den uendelige historien? Hvis du ser bort fra fargen og størrelsen?  Kanskje det er nettopp mine varme følelser knyttet til den uendelige historien som gjorde at jeg valgte nettopp en Tibetansk spaniel?


A walk down memory lane...

Ligger å varmer meg under dynen min å drømmer meg tilbake til barndommen.. Den bekymringsløse barndommen. Hvorfor satte jeg ikke mer pris på den? Polly pocket og keepers var det kuleste av det kule, Den uendelige historien og My little Ponny var favoritt filmene og bompi bjørnene gikk på barne TV. Gutter var bare innehavere av guttelus, og det kjipeste de gjorde var å rive hodene av barbiedukkene mine. Jeg greier ikke sette fingeren på når det hele ble så utrolig mye mer komplisert, jeg fikk liksom aldri noen advarsel?

Livet burde kommet med en bruksanvisning. Tenk alt en kunne spart seg for.


Herlige barndomsminner..

Kos deg med den herlige musikkvideoen "neverending story" her. Du må bare trekke på smilebåndet og drømme deg bort til en gang for lenge siden..

Mmm.. Roser lukter godt..

Blomster får meg til å smile. De lukter så deilig og er så vakre. Ekstra vakre er de når de kommer fra noen du bryr deg om. Hvis jeg skulle vært en blomst villle jeg vært en rose, en rød rose. Rødt for kjærlighet. Prestekrager er også vakre, men de er hvite og lukter ikke fullt så godt. Jeg fikk 7 røde roser til bursdagen min i går, en for hver dag i uken. Martin er herlig, så herlig at jeg har lyst å klemme ham og aldri slippe tak. Og så er han fra Sula. Lurer på hvor mange roser de har på Sula.


23.feb.2010


OL-Olav

Koser meg med bloggen til min herlige ungdomskamerat, Olav Apeland. Han er meg en liten skrue:) Etter han for noen år tilbake fikk smaken på reising, har han forsynt seg kraftig av kaka. Det stemmer at jeg er bitte litt misunnelig over alt han har fått opplevd. Jeg har absolutt fått sett en stor del av verden de siste årene, men jeg er litt sånn mye, vil ha mer. Nå skal det være sagt at jeg er veldig godt fornøyd med min nåværende studiehverdag, men eventyreren i magen min hvisker "ja takk, begge deler". 

Men nå var det Olav det dreide seg om her. Han har nå akkurat fullført studier i Australia, og bestemte seg for å stikke innom OL i Vancouver på hjemveien. Hva er vel en bedre overgang en å oppleve litt deilig norsk patriotisme før en ankommer moderlandet? Etter planene skulle han sove hos en venninnei OL-byen, men da planene gikk i vasken endte han heller opp på flyplassen. Det kunne jo virkelig ikke være andre enn Olav. No hard feelings kjære, men du er litt over middel gnien:P Dette har VG plukket opp, og Olav har blitt deres egen lille OL- maskot. OL- Olav:)

Ta en titt på VG her eller stikk innom Olav sin egen hjemmeside her


Tiden innhenter meg..

Da er det rett før jeg stiger inn i mitt 26ende år. Martin kommenterte at jeg hadde fått smilerynker i dag. Jeg kan vel ikke annet enn å vedkjenne at jeg begynner å dra på årene.. Det er litt skremmende å stirre alderdommen i hvitøyet, det går jo virkelig bare en vei. Det skal likevel være sagt at jeg festet som en tenåring på lørdag!! Med sjokoladekake, øl, gelè, ballonger og dirty dancing løft:) Tusen takk alle dere herlige mennesker rundt meg som gjorde bursdagsfeiringen min komplett!! <3 Hadde selvfølgelig rotet bort kamera laderen, så fikk ikke tatt noen bilder. Men tok et par før jeg satte i gang med ryddingen dagen derpå, de kan vel muligens gi en følelse av hvordan det sto til kvelden før :P

Et noe alternativt gavebord:P


Det så mye mer apetittelig ut kvelden før;)Agape jubileumsvisning <3

Uforskammet tidlig dro jeg meg ut av sengen søndag morgen, og satte kursen mot Stavanger. Dagen var satt av til Agapes 25- års jubileumsvisning. Agape gjengen har en helt spesiell plass i hjertet mitt, og kan vel strengt tatt karakteriseres som min andre familie:) Mer omsorgsfulle og varmhjertede mennesker skal du lete lenge etter! Da jeg våknet søndag morgen reiste jeg meg uheldig nok på helt feil fot. Men dagen hadde mot alle odds en stupbratt kurve oppover!! Det hjalp nok også at jeg fikk møte min fantastiske storesøster og nevø. Hva er vel livet uten familien? De er mine hjertestener. Legger ved noen bilder fra visningen:)
Debatt på NRK

I går kveld ble jeg med på NRK-debatt som moralsk støtte til min vakre samboer, Fiona. Jeg ble selvfølgelig også med for min egen del, er jo en utrolig aktuell og interessant diskusjon! Likevel måtte jeg selvfølgelig bli plassert på 2 rad med kamera opp i trynet hver gang anledningen bød seg. Jaja, så fikk min indre ekshibisjonist sin dose oppmerksomhet denne mnd. Så feiret vi vel overstått debatt med en øl i etterkant:)

Hele debatten kan du se her: nrk debatt
Ops..!!

Jeg ante fred og ingen fare da jeg var ute på ettermiddagstur med Emma i dag. Plutselig kommer det en bil i 100 Km/t og kjører rett i en lyktestolpe!! Før jeg greier å reagere hiver en mildt sagt beruset mann seg ut av bilen og legger seg på sprang!! I alle dager, typisk meg og havne midt opp i det. I et lite øyeblikk kjente jeg på min indre politikvinne, og vurderte å springe etter. Heldigvis dukket en politibil opp på stedet før jeg ga etter for min dumdristighet. Det viser seg at samme mann nettopp hadde stukket fra regningen på en bar rett bortenfor. Tror nok denne mannen har tidenes blåmandag foran seg..


Ny leilighet!!!!

Gjett om jenta har fått seg sitt første krypinn:) Snakk om milepæl, mitt aller første hjem! Siden jeg flyttet hjemmefra da jeg var 19 år gammel har jeg skiftet bopæl hele ti ganger.. Endelig kan jeg slå meg til ro, endelig har jeg et sted som er bare mitt:) Har allerede begynt å surfe på interiør.. Stedet må jo dekoreres! SOmmerfugler fra tærne og opp til hodet, adrenalinet pumper i blodet, smiler fra øre til øre, wahooo!! Ta en kikk på den herlige leiligheten her

 Samme dag får jeg også beskjed om at det venter en overraskelse til meg da jeg er kåret til månedens selger i Agape brudesalong (altså av alle selgerne i hele Norge). Shit, jeg tror virkelig det går mot lysere tider jeg:)

Moro!!!


Agapejentene i Oslo under veldedighetsballet høsten -09

Finn limen!!

Haha.. Ler meg ihjel, ruller rundt på gulvet, og rister på hodet over min dårlige humor. Jeg er som nevnt på leilighetsjakt, og stikker innom en annonse og to i løpet av en dag. Denne annonsen her må dere bare stikke innom! Eiendomsmegler har fått det med seg at en leilighet alltid ser freshere ut med litt frukt plassert rundt. Se på bildene, og finn limen!
Hoho..Alle verdens barn..

Når jeg først var inne på tenkesporet så tenkte jeg like så gjerne jeg kunne fortsette. Min herlige lillesøster, Marita (20), reiste for et par uker siden til Thailand hvor hun skal tilbringe de neste 3 månedene. Her jobber hun som frivillig blant forsømte barn i storbyen, Bangkok. Du kan følge henne på Maritatorresdal.blogg.no . Jeg blir fysisk dårlig når jeg blir minnet på hvor mange barn der ute som blir mishandlet og utnyttet på det groveste. Her sitter vi på vår høye hest og klager over bensinpriser, hvor stakkarslig er ikke det? Men en skal heller ikke glemme alle de barna her hjemme i Norge som vokser opp i blant annet rusbelastede familier. Man blir født inn i en verden, lykkelig og uvitende om hva som venter en. At jeg havnet i en omsorgsfull og støttende familie er jo ren skjær flaks! Urettferdighet gjør meg kvalm. Hva har egentlig jeg gjort for å fortjene det livet jeg lever? Hvorfor er jeg en av de heldige utvalgte som har vokst opp i en trygg familie i Norge? Skulle ønske jeg kunne bidratt mer, delt litt av den kjærligheten jeg har motatt, det er nok å ta av.
Jeg tenker, tenker du?

Hodet mitt fylles av så utrolig mye tanker, rart det enda ikke har eksplodert. Lurer på hvor mange GigaByte lagringsplass vi egentlig har der inne? Av og til skulle jeg ønske jeg var av den enkle typen, livet deres virker så utrolig mye lettere. Tenk så deilig om min eneste bekymring dreide seg om hvilken farge neglelakk jeg skal ha på meg den dagen? Eller om jeg skal ha krøller eller stritt hår? Misforstå meg rett, også jeg tar meg selv i å fundere på slike ting, men det dominerer ikke akkurat min tankegang. Jeg føler meg til tider litt i dypeste laget, dyp som et bunnløst tjern. Det er rett før jeg drukner i tanker og følelser. Kan noen slenge ut en redningsbøye, takk? Skulle ønske jeg var en mellomting, det hadde spart meg for mange slitsommme dager. Nå snakker jeg ikke sølepytt, det blir for grunnt, selv for meg, men kanskje en kulp? En sånn kulp som du finner inne i jungelen, med fossefall og og krystallklart vann. En sånn en vil jeg være.

Tatoveringen ferdig:)

Endelig vågde jeg meg tilbake for å gjøre tatoveringen ferdig. Med smertene fra forrige økt friskt i minnet la jeg meg ned i stolen.. Tannlegen blir som julaften i sammenligning. Jeg overrasket både meg selv og Lina (tatovøren)! Dog vi denne gangen brukte betraktelig kortere tid gikk jeg med løftet hodet ut dørene fra Oslo Ink, jeg kom meg jo gjennom det uten en tåre! Og nå er mitt lille kunstverk endelig ferdig:) Så kry at jeg stråler!!

Electric Linda er virkelig en tatovør i verdensklasse.. Ta en titt på hjemmesiden hennes www.electriclinda.com og se selv! Hun har i år lagt 10 år medtatovering bak seg, og skal i den anledning gi ut en bok med en samling av 100 tatoveringer hun har gjort.. Da hun spurte om jeg ville bidra i boken var jeg ikke sen med og si ja:) Så spennende! Det skulle farmor visst, at lille søte Hege skal portretteres i en rocka tatoveringsbok:) (Hun blir sikkert akkurat like ekstatisk som den gangen jeg var på forsiden av FHM:P)

Før


Etter


Hovden- My winter wonder land :)

For en råherlig helg!! Er tilbake fra Hovden, mitt vinterparadis..:) Fikk endelig somlet meg oppover for å besøke min eks medstudent og herlige venninne, Victoria. Jeg fikk prøvekjørt snowboardet og testet ut Hovdens beryktede uteliv. Og hui hvor det gikk!! Startet lørdagen med å ta en uforberedt baklengssalto. De som kjenner meg vet at jeg ikke driver å tøffer meg med saltoer. Det gikk som det måtte gå, jeg landet med full trøkk på ryggen.. Auau!! Med en vilje av stål pinte jeg meg likevel gjennom et par turer til;)

Etter en god dose "scmerzegel" og varmepakninger var jeg likevel klar for afterski. Nå skal det være sagt at tuborgen også kan ha vært med på løfte formen litt. Victoria tok ansvar og sparket pasienten bort på "Offpiste". Er dere klar over hvor moro det egentlig er med spark? Jeg ønsker meg en til bursdagen min.

Videre tok vi natten med storm på det myteomspunnede stedet, XO. Her følte jeg meg virkelig hjemme. Det var en salig blanding av 17- åringer som hadde lurt seg inn med falsk legg, og 50- åringer som egentlig burde gitt seg etter afterskien. Likhetstrekkene med utedansen hjemme i Tysvær var mange, men Gud hvor deilig det er å rømme bort fra den overfladiske storbyen av og til! My weekend in pictures:

Fikk servert deilig frokost lørdag morgen<3


Schmerzegel a la Victoria ;)


Der var der ikke mye medlidenhet å hente..!! :(


På vei til afterski, tidenes kuleste skilt! Men snøen var litt dypere enn forutsett..;/


Uææh!!


Fremme omsider ;) Tenkte jeg skulle ta det med meg hjem å bruke det som stuebord.


Pepsi, Victorias nydelige og veloppdradde finske lapphund


Haha.. Meg og apekatten min er klar for XO:P


Victoria ville ha tungekyss ;)
Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep

Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • hits