juni 2010

10-års jubileum!

Like sand in the hour glass, theese are the days of our lives.. Hvem kan vel ordlegge seg bedre enn en klasikker av en såpeserie? For det føles akkurat slik. Livet raser avgårde som sandkorn i et timeglass. Plutselig er det gått ti år siden jeg, uvitende om hva fremtiden ville bringe, gikk ut av ungdomsskolens trygge favn. Nykonfirmert og full av pubertetshormoner ble vi kastet ut i den store verden, det var nå vi virkelig skulle få bryne oss på livet. Selv om tiden har rast avgårde ser jeg likevel hvor mye som har skjedd siden den gang. Oppturer og nedturer om hverandre, livet er virkelig som er berg og dalbane. Ser jeg alt under ett er jeg takknemlig for alt jeg har opplevd, på godt og vondt. Opplever en ingen motgang eller utfordringer vil en heller ikke kunne utvikle seg til å bli en sterk og selvstendig person. Så nå smiler jeg, og klapper meg selv på skulderen. Godt jobbet Hege:)

Det var altså duket for 10-års jubileum for Frakkagjerd ungdomsskoles 2000-års kull. Og et gledelig gjensyn var det. En fantastisk kveld fylt med minner, latter og musikk som fikk oss til å smile over det som var.

Vorspiel med klasse 10 b:)


Savnet stemmen til kjæresten:P


Haha.. May Irene og meg, hun vet hvordan man smiler med tennene:P

Bryllupskriser!!

I disse bryllupstider kan en ikke unngå å reflektere litt over valg som er tatt gjennom tidene.. Se og le :)
Barnehagekos <3

Befinner meg for øyeblikket på det vakre vestland sammen med den herlige familien min. Og tenk, jeg har de siste dagene jobbet som vikar i en barnehage! Hvem hadde trodd.. Når jeg var yngre passet alle rundt meg barn, jeg derimot var mer interessert i fotball og hundepass. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg i voksen alder har bråvåknet, våt av svette, midt på natten, livredd for at jeg er gravid. En gjenganger i drømmene er også at alle barn jeg får hendene i har en tendens til å forvandle seg til små babyhamstere. Så små er de at jeg trakker på dem, og det er det liksom. De eneste barna jeg noengang har våget meg ut på er egentlig nevøene mine, og selvfølgelig Eva Lenas søte små prinsesser.

Men nå, etter noen dager i barnehagen, ser jeg et lys i tunellen! Barn liker meg jo faktisk, og det som bedre er, jeg liker dem! Jeg trivdes faktisk såpass godt at jeg kjenner det kribler litt i eggstokkene:P Hva kan jeg si, jeg er vel av den lett påvirkelige typen;) (Haha, ler godt når jeg ser for meg panikken Martin får i øynene når han leser dette).

Sliten og fornøyd etter en lang dag i barnehagen:)


Meg og Benjamin (2)


Gulleguttane Benjamin og Sebastian:)


Meg og Sebastian (6)Den store bikini jakten!

Som nevnt i forrige innlegg sliter jeg med å finne den perfekte bikinien. Jeg har en tendens til å drømme meg bort blant Victoris Secrets magiske utvalg.. Problemet er bare at jeg drar til Hellas om en uke, og leveringstiden er nok langt lenger. Jeg har også en mistanke om at jeg lar meg blende av de umennesklig vakre modellene, og at bikiniene kanskje er langt fra like lekre på meg. Drit i, la nå jenta drømme! Så bruker jeg på samme tid modellene som inspirasjon til å komme meg avgårde på trening langt oftere enn jeg har gjort denne våren:P Kan de, så kan fader meg jeg også!!Ta en tur på Victoria Secret sine hjemmesider selv! Trykk her

Jeg er også stor fan av Banana Moon sine litt mer sporty bikinier og ikke minst Roxy`s surfe look:)

Her nyter jeg late dager i Thailand med min Roxy bikini, og slapper av i den Sør Afrikanske villmarka med min Banana moon bikini. 
Øyhopping i vakre Kykladene:)

Bare en uke igjen, så drar jeg om min kjære på øyhopping i Hellas! Minnene sitter fortsatt igjen fra i fjor, da jeg og lillesøster råkoste oss på Antiparos. Via Athen tar vi båt til Naxos hvor vi nyter late dager en uke før det bærer videre til Antiparos:) Bare jeg og kjæresten på en herlig virkelighetsflukt. Bort fra den hektiske Oslo hverdagen i to deilige uker. Himmelsk gresk mat, nydelige strender og krystallklart vann. Drøm, drøm..

Det er bare en ting som gjenstår, nemlig å finne den rette bikinien! Jeg har egentlig et hav å velge gjennom hjemme i skapet mitt, men det er alltid mye morsommere med noe nytt.. Problemet er at jeg ikke er noe stor fan av disse nye tubebikiniene som er i butikkene. Er det bare meg eller blir alle bryster transformert til bananpupper i den fasongen? Lite flatterende. Kanskje jeg like greit får kjøre toppløs, bikinitrusene er jo uansett søte.

Legge ved noen bilder fra fjorårets herlige øyhopping med lillesøster <3

En smak av blomster

Elsker blomster, helst i alle regnbuens farger. Så må de lukte godt. Pioner, liljer eller løvetann. Blomster er kanskje enda vakrere om man kan plukke dem selv. Hadde jeg vært strukturert nok hadde jeg fylt opp hele leiligheten min med blomster, slik at lukten og fargene hadde vært det første som møtte meg i døren. Og så Emma da, hun er jo min egen lille velkomstkomité. Mest av alt elsker jeg japanske kirsebærtrær, det er bare synd de blomstrer så kort tid om gangen.  I Japan og Kina, er kirsebær-blomstringen et symbol for feminin skjønnhet, og kjærlighet på plante-språket. Jeg har lyst å hvile under et slik tre, bare ligge der, nyte alt det vakre og fundere over livets mysterier. En dag skal jeg ha en stor og eventyrlig hage, fullpakket med slike kirsebærtrær.Under hjemmeeksamen min var jeg på fotoshoot med Interflora. Meningen var å fange alle de vakre brudebukettene på film. Tenk og sitte inne med så mye kreativitet at en greier å sette sammen blomster til så mange unike små kunstverk. Den dagen jeg skal gifte meg vil jeg slite med å ta et valg, hvordan velge i et hav av vakkerhet?


Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep

Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • hits