juli 2010

Fortsatt syk:(

Ligger fortsatt under dynen og falmer bort. Eneste som får meg gjennom hverdagen er solrik, one tree hill og kjæresten.


Føler meg litt lurt da jeg plutselig oppdaget at det var lite c-vitaminer å hente i denne;/ Men nam er den uansett.

Drops

Vitaminbombe, sunt for kroppen godt for hjerte.

Friskt som Amazonas

Har gravd meg ned hjemme hos mor og far, det beste stedet å være når en ikke er i form. Det er rart hvordan det er når man er kvalm, eller, nå kan jeg ikke snakke for dere der ute, men når JEG er kvalm forestiller jeg meg alt det friskeste jeg vet om. Som Amazonas. Så deilig, grønt og friskt. Alltid duggvått etter forrige regnskur. Skulle ønske jeg satt midt inne i Amazonas nå, så hadde jeg kanskje følt meg litt bedre.

Det gjelder også mat, det er ikke hvilken som helst mat som slipper gjennom når en får lyst å kaste opp bare med tanken på pannekaker (Og når jeg nevner pannekaker skal du vite at det betyr særdeles mye at jeg selv ikke orker tanken på deilige søte pannekaker med smør og sukker.. ) Frisk limedrikk går greit, den kan minne litt om Amazonas, eller hvertfall føles det litt tropisk. Eller Eple. Et grønt iskaldt, nyvasket eple. Tviler på at det vokser epler i jungelen, men det slipper likevel gjennom nåløye.

Orker ikke å være syk mer nå, hvor er en blir frisk pille når en trenger den.


Bryllupsglede<3

Var i bryllup til min barndomsvenninne i helgen, og fikk mildt sagt grått fra meg. Tenk at vi plutselig er kommet til det stedet i livet at vi lover evig troskap til den vi elsker. Det føles skremmende, men på samme tid trygt. Så vanvittig deilig det er og være ferdig med usikkerheten som fulgte med ungdomsårene, og føle at jeg blir eldre og visere for hver dag som går. Du skal ikke se bort i fra at jeg ender opp som kjernefysiker til slutt skal det fortsette i dette tempoet. 

Men så var det altså bryllup. Hilde var den vakreste bruden jeg noen gang har sett, hun strålte som engel der hun svevde inn altergangen. Sentimental som jeg er, rant tårene i vide strømmer allerede når orgelet satte første tonen. Og det ble ikke bedre i løpet av kvelden. Når jeg endelig trodde jeg hadde stengt av tårekanalen for dagen, så kom brudens tale. Igjen satt jeg og hulket som et barn i trassalderen. 

Det var uten tvil en fantastisk kveld, brudeparet verdig på alle måter! Selv etter ni år sammen oppfører de seg som to nyforelskede fjortiser, og greier ikke holde fingrene fra hverandre et sekund om gangen. Selv presten flirte når han hele tiden ble avbrutt av at de ga hverandre et lite kyss.

 All hell og lykke til kjære dere, Rune og Hilde Lindanger!!


En ny og herlig dag!!

Hadde en fantastisk kveld med jentene i går! Rekedansen og vrikking til Spice Girls har virkelig satt seg i kroppen min i dag. Og sjelden har lattermusklaturen fått brynt seg mer enn da en venninne påtok seg ansvaret for å lakke neglene mine under taxituren til byen:P 

Så kommer søndagen, og jeg har mer enn noe annet lyst å bli under dynen for evig og alltid. Men jeg vet jo så altfor godt at det bare vil gjøre det verre. Derfor følger jeg mitt faste dagen derpå rituale: Tar en lang dusj hvor jeg skrubber bort all gufsen promille hud, smører meg inn med deilige kremer og tar på meg herlige og behagelige klær. Så avslutter jeg med å lage meg havregrøt og tar meg et glass med frisk appelsinjuice. Plutselig lukter jeg godt, får "renset" kroppen innvendig og utvendig og lurer kroppen til å tro at det er hvilken som helst dag!  Jeg forstår meg ikke på mennesker som hungrer etter junk food dagen derpå, det siste jeg vil da er å bryte kroppen min enda lengre ned.

Da gjenstår det bare å hente kjæresten på flyplassen, så er dagen reddet:)En herlig dag til dere også!!

- Hege -

Bryllupskaos

Jeg jobber fullt på Agape brudesalong i sommer, så lykkelige og hysteriske bruder er en naturlig del av hverdagen. Det er rart å følge med på hvordan stressnivået øker i takt med at bryllupet nærmer seg. Jeg greier ikke å unngå å bli en tanke bekymret.. Det  skal jo være den lykkeligste dagen i livet! Jeg er redd for at stresshormonene skal overskygge meningen med en slik dag, nemlig at to tvillingsjeler lover hverandre evig kjærlighet..

Hele livet har jeg sett for meg et stort tradisjonelt kirkebryllup. Orgelmusikk, familie, middag og taler. Dette er i ferd med å snu. Et deilig, avslappet bryllup på en tropisk øy i det Indiske hav, kun med mine nærmeste som vitner, virker plutselig mye mer fristende. Så kan vi heller arrangere en storstilt fest når vi kommer tilbake, slik at ingen føler seg utelatt. Men det er vel kanskje en fordel med en ring på fingen før en planlegger for mye?
Brudeshoot for et par år tilbake:)

Min først brudeshoot noengang, 17 år gammel:)

Deilige dufter..

Det er sjelden jeg finner parfymer jeg faller for, som jeg bare må ha. Hva en lukter blir jo en del av hva mennesker forbinder med meg, noe av det som identifiserer nettopp meg. Det har vel bare skjedd en gang før i løpet av min levetid at jeg har funnet en duft jeg elsker. Det var kjærlighet ved første blikk, eller sniff om du vil. Anna Sui Secret wish. Jeg smiler med meg selv bare jeg tenker på det. Der sto den og lyste mot meg, lokket meg bort som en huIder i skogen. Jeg var trollbundet.
Men nå har det altså skjedd enda en gang, 5 år etter. Igjen får jeg sommerfugler i magen bare jeg tenker på den lille flasken, nesten som en liten bit av nirvana. Elsker å lukte friskt og fruktig, så lite skal til for å gjøre meg lykkelig;)
L`IMPÈRATRICE- D & GGresk ferielykke

Nå er jeg tilbake i Norge etter to fantastiske uker på øyhopping i Hellas. I 14 dager har jeg samlet med meg herlige minner jeg kan hente frem de dagene jeg trenger å fylle hjerte med litt ekte sommerglede. Med meg som selvutnevnt reiseleder satte vi oss på flyet til Athen, før det bar videre med båt til Naxos. Den greske guden Apollos tempel er det første som møter oss på den nydelige greske perlen. En uke senere var det Antiparos som sto for tur. En øy jeg har besøkt tidligere, og var super ivrig etter å vise Martin alt det fantastiske øyen hadde å tilby.

Det er noe jeg ikke greier å sette fingen på når det gjelder den øyen, jeg får en slags komplett følelse av harmoni så snart jeg setter foten på land. Det herlige, familieeide stedet "Marianos", de skjønne menneskene på det lokale supermarkedet, den smale vakre (og eneste:P) hovedgaten, den nydelige solnedgangen ved klippene og den livlige Cafe Bali hvor vi alltid møter den samme gode gjengen med mennesker. Når jeg på samme tid får oppleve dette sammen med gutten jeg elske over alt tenker jeg, hva mer trenger en for at livet skal være perfekt?

På grunn av båtstreik måtte vi dra noen dager tidligere fra Antiparos. Litt kjedelig med det samme, men da vi fant oss et deilig spahotell i utkanten av Athen var vi like smilende og fornøyde igjen. Hva er vel bedre enn å avslutte turen med total avslapping?

Legger ved en knippe bilder fra turen:)Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep

Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • hits