august 2010

Se min kjole!

Dilla på kjoler. Må ha, bare må ha, får aldri nok. Klesskapet er fylt til randen, men jeg kjenner likevel en intens trang til å bare kjøpe en til.. Eller kanskje to;/  Det er jo så mye vakkert der ute! Farger og fasonger en bare kan drømme om. Hver kjole brukes som regel kun en gang, så henger de bare der. Men de er vakre når de henger også. Jeg sluttet å samle på glansbilder for mange år siden, så dette er liksom min erstatning, eller besettelse om du vil. Men det finnes da verre ting?

Matthew Williamson                                             Roberto Cavalli


ALLDRESSEDUP                                                  Notte by Marchesa


Litt eldre bilde av meg i ein nydelig Matthew Williamson kjole

The story of my life...

Min mobilhistorie taler for seg selv. Den understreker, med caps lock og utropstegn akkurat hvor utrolig vimsete jeg kan være. Eller kanskje er jeg bare godt over gjennomsnittet uheldig?

Det hele startet med min NOKIA 3210, min deilige, moderne og aller første mobiltelefon. Sammen oppdaget vi en helt ny verden, en verden hvor venner og kjære var kun et tastetrykk unna. Sorgen var stor da vi gikk hver vår vei den dagen den bestemte seg for å ta en svømmetur i sølepytten i innkjørselen vår.
        Så kom Blackberrien, eller crackberrien var vel en mer passende betegnelse. Vi var uadskillelige, jeg og min smekre hvite Blackberry white pearl. Jeg gikk ingen steder uten at den var trygt plassert i hånden min, den passet liksom så fint der, som om vi var lagt for hverandre. Helt til den tok en dobbel salto med skru ned i toalettskåla. Så brått, så uventet, og så smertelig brutalt.
        Gleden var stor da min rosa Sony Ericsson fant veien inn i hjertet mitt. Som en naiv ungpike hadde jeg allerede glemt fortidens mange skuffelser. Som de turtelduene vi var, slentret vi nedover gatene, lo og koste oss på restauranter, svingte oss på dansegulvet som om vi aldri hadde opplevd motgang før. Som i enhver ekte kjærlighetshistorie måtte det komme en tvist. Lykken tok slutt en sen lørdagskveld da følelsene tok overhånd. Salte tårer fant veien inn i min rosa lille solstråle, og poff, den hadde trukket sitt siste åndedrag.
         Det var nå jeg forsto alvoret, livet er ingen dans på roser, og fremtiden kan ikke planlegges. Jeg våget meg ikke inn i ett nytt forhold med det samme, men tok til takke med noen gamle modeller jeg hadde liggende. Orket jeg å gå gjennom den samme prosessen igjen? Tiden gikk, og jeg samlet det jeg hadde av vilje og krefter og skaffet meg en Aino, Sony Ericsson. En veldig anderledes mobil enn de jeg hadde falt for før, men likevel unik. Som en vakker rose i et hav av ugress. Men det gikk fort, så altfor fort. Jeg hadde så mange planer, så mange drømmer, men plutselig lå den der.. Og svømte i skålen min med frokostblanding. Så hjelpesløs, men likevel så tapper.
        Så sitter jeg her da, alene og forlatt, og funderer over meningen med livet. 
 

Gleder meg til koselørdag!

Så var den uken nesten overstått. Dagene har gått i ett med mye jobb og enda mere skole, men det er så mye herligere enn å sitte på ræva å se at tiden snegler seg avgårde! Det er deilig å føle at jeg fyller dagene mine med meningsfulle ting og mennesker, det gir meg en behagelig indre ro. Det aller viktigste i en hektisk hverdag er å ta vare på den fritiden en har, og virkelig bruke tiden til å hente seg inn igjen. I kveld skal være en sånn kveld. Bare krype inn i armkroken til kjæresten med en god film og enda deiligere mat. Men først: Jobb til fire.

En liten hilsen fra brudesalongen, Agape:)


Utfordring!

Ble utfordret av søte Renatecb.blogg.no til å svare på litt forskjellige spørsmål. Det kan man vel ikke si nei til! Here we go:

1. Skriv ti ting ingen vet om deg:
Det er vanskelig å komme på noe som absolutt ingen allerede vet, men jeg skal nok greie å hoste opp noe nytt.

1:  Jeg elsker gode lukter, så baker ofte eller koker kaffe (som jeg egentlig ikke liker:P) kun for at det skal lukte hjemmekoslig:)
2: Jeg er blitt kåret til åretsspiller I Skjold IL.
3: Jeg er utrolig fasinert av det overnaturlige.
4: Jeg elsker å prøve nye ting, og har gått i korps, på teater, jazzballett, fotball og håndball. 
5: Jeg har hoppet i fallskjerm og elsket det!. 
6: Jeg har en lavalampe på nattbordet mitt som jeg elsker å sovne til.
7: Jeg elsker live musikk, og har vært på Quart-, Roskilde- og Hove festivalen
8: Jeg har brukket begge armene.
9: Jeg har bodd i Bergen, Manchester, Haugesund, Trondheim og Oslo etter videgående
10: Jeg har skikkelig kjolefetish, og har sikkert 150 kjoler hengende hjemme i mitt overdimensjonerte garderobeskap.

2. Legg ut 1 bilde som er et av dine beste minner.
Meg og lillesøster på øyhopping i Kykladene sommeren 2009. A trip to remember3. Legg også ut et bilde du liker. Fortell hvorfor
Fra høsten 2007, og jeg var deltager i et program kalt sangstjerner (vel og merke uten å kunne synge). Det var en fantastisk høst hvor jeg fikk mange nye herlige venner og hadde ufattelig mye moro! 4. også et bilde du ikke liker. Fortell hvorfor.
Haha, ser ut som det har vært et wrinkle attack rundt munnen min!!Lillestrøm Unified!!

En hektisk , men herlig dag er vel overstått. Som jeg kanskje har nevnt tidligere går jeg andre året på journalistikkstudiet ved høyskolen i Oslo. Et studie som passer meg til fingerspissene. Jeg elsker hyppige deadliner og hektiske dager. Det til tross for at det går utover det sosiale liv. Fra høsten av har jeg valgt TV som fordypningsområde, et fantastisk bredt felt som gir rom for mye kreativitet. Det liker vi. Og vi har mildt sagt blitt kastet ut i det, og er allerede i full gang med vår første feature reportasje. Jeg og min skjønne samarbeidspartner, Lisa Mari, skal følge de karismatiske menneskene på fotballaget "Lillestrøm Unified". Et lag bestående av utviklingshemmede mennesker med en enorm lidenskap for fotball.

Vi gjennomførte våre første opptak nå i dag, og jeg gleder meg til fortsettelsen! Forhåpentligvis får jeg lagt ut det ferdige resultaet her når vi kommer så langt. Stay tuned!

Fantastiske Lillestrøm Unified etter overlegen seier under landsturneringen i fjor

Natti natt alle i hoppas!

Operasjon nytt og bedre liv!

Idrett og trening har alltid vært en stor del av livet mitt. inntil for noen år tilbake. Når man flytter til storbyen, og dagene blir travle, blir en tur på treningsstudio plutselig nedprioritert. Det var så mye enklere før, jeg fulgte faste håndball- og fotballøkter, og tenkte egentlig ikke over at jeg til tider hadde 8 treningsøkter i uken. Det føltes bare som en naturlig del av hverdagen. Det kan nok ha noe med at jeg trives mye bedre når det kommer til lagsport heller enn overfylte trange treningsstudio. Men nå er det på tide å ta et grep, det er på tide å få kroppen i gang igjen. Tenk så mye mer overskudd en får med en trent kropp! Det er energi enhver skulle trengt.

Jeg har ikke tro på lettvinte løsninger. Er du trøtt og slapp? Ta en tablett. Har du lyst å gå ned noen kilo? Ta en tablett. Ingenting vil noen gang kunne erstatte en treningsøkt og et sunt  og variert kosthold. Og er du virkelig på jakt etter varige resultater, må du legge om livet fra bunnen av.

For hvor viktig er ikke kroppen din? Vi er så utrolig heldige som sitter med en frisk og sterk kropp, det bør vi vise at vi setter pris på og er takknemlige for. Forhåpentligvis skal vi leve et langt og lykkelig liv, desto viktigere er det at vi tar tak jo før jo bedre. Det har jeg gjort. Jeg er lei av å skitne til kroppen min med junk food og sukker. Når jeg starter dagen med et sunt og friskt måltid smiler jeg både inni og utenpå:) 

Jeg liker det inititaivet Nike nå har tatt. De har rekruttert kjendiser fra ulike bydeler i Oslo, nettopp for å få dem ut av sofaen og ut på joggetur i by og mark!  Følg med på facebook gruppen "Nike Running Norway".

Les mer om prosjektet her!

Deilig med en treningsøkt!

Frisk og god frokost, perfekt start på dagen:)
Kvalitetstid med frøknene:)

Av og til gjør det ekstra godt med kvalitetstid med jentene, lørdag var en slik dag. Bare senke skuldrene, le og kose seg. Det er godt å sette tanker og bekymringer på pause en stund, de vil uansett tidnsok innhente en. Det var en herlig kveld, akkurat slik en jentekveld skal være. En sånn kveld som gutter ville ristet på hodet av. En kveld hvor jenter får være jenter. En kveld hvor menn gikk på stylter og dverger spilte trommer.

Råeste damene i gata;)


Stakkar Renate :P


Mai sistah


Taxien.. Kommern ikke snart a?


moa


 Random dude på stylter


Renate, doing the pout :P


Trust me, I know what I`m doing..
Oh heilage søndag

Så kom søndagen. Kosedagen. Sove til langt ut på dag, lage deilig taco til middag, og få gjort ting jeg ikke har fått tid til resten av uken. Viktige ting, som å fikse neglene mine ;) Rart hvor mye mer velstelt og fresh en føler seg med en fransk manikyr/pedikyr!

Det gjør så godt å ta vare på seg selv, både inni så vel som utenpå. Av og til skal der ikke mer til enn et par velstelte negler. Andre ganger hjelper det å skrive ned tanker og følelser som plager eller gleder meg. Noen ganger er det å ha en regning- og papirrazzia akkurat det som roer ned både sjel og nerver. Alt til sin tid.

I dag hjalp det og ta en lang herlig dusj hvor jeg skrubbet meg fra topp til tå, og avslutte med neglestell og en julefilm som vekket deilige assosiasjoner. Så var det heller ingen dårlig ting at jeg har hatt besøk av den skjønne søsteren min, Marita, i helgen. Livet smaker best når man er to, det gjør forsåvidt også taco.

Neglestell:)


Marita disker opp med taco


En magisk film <3

Ikke glem å leve

Jeg sitter og tenker, føler, gråter. Livet er så skjørt, som en blomst. Plutselig er den der, stråler så vakker, like etter visner den bort. Dens tid var omme. Men minne vil vi alltid bære med oss, de vakre fargene som strålte mot oss, den herlige duften av sommer. Hva hadde vel livet vært uten lykkelige minner, de er det mest verdifulle jeg eier. Jeg vil tviholde på dem, spille dem av i tankene mine når livet føles tomt og urettferdig.Døden virker så fjern, så skremmende. Hvordan kan noe bare forsvinne, aldri mer være? Det er noe godt som venter på oss, det må det være, en kan jo ikke bare bli borte?

Vi har fått livet i gave, men vandrer rundt på jorden på ubestemt tid. Hvordan kan vi ta alt det vakre vi omgir oss med for gitt? En regndråpe på nesen, lukten av nyslått gress, menneskene rundt oss. Det er på tide å skru av autopiloten og puste inn alt livet har og tilby. Strekk ut vingene og fly på en deilig fønvind..

Bygdehimmel!

Endelig er jenta oppe på bena igjen, og gud hvor deilig det er! Min nyervervede matlyst nærmest bugner over av smaksglede. Vil ha alt og litt til! Da passer det godt at vi befinner oss på vakre Sula med svigers. Da blir det deilige hjemmelagede måltider på bordet hver eneste dag,hva mer kan en vel ønske seg? Og jeg hadde virkelig glemt hvor godt sjokolade var.. Hvor har du, kjære stratos med hvit sjokolade, vært i hele mitt liv? Vi kan gifte oss på flekken.

Jeg kan ikke se for meg et bedre sted på jord en kan komme se til hektene igjen en på det vakre vestland. Luften er friskere en friskest og naturen vakrere en vakrest. Med andre ord balsam for min visne bysjel.

Steike for en flott krabbe!

Laura, tidenes staeste krabbe

Fiskeskuta til han far Blomvik

Meg og Sofie tar oss en pust i bakken, krabbefiske tar på en sliten sjel

Vakre Fiskerstrand

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep

Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • hits