august 2011

Blondes do have more fun;)

O`heilage sumar, måtte du aldri ende!! Solbrun hud, solbleket hår, friske fruktdrinker ut i de sene nattetimer.. Jeg vil aldri gjemme meg bort i vintermørket igjen!! Kjære værguder, er det ikke Norge sin tur å få litt tropisk klima nå snart? Syns helt ærlig områdene rundt ekvator har fått mer enn nok. I går titten solen frem i hovedstaden igjen, som et siste krampeaktig åndedrag før høsten tar helt over. Det kunne vi ikke la gå upåaktet hen. Det ble feiret med en av våre berømte "drinkekvelder", hvor pina colada var dagens tema. Det endte som det måtte ende, med herlig stemning og en promille som hadde fått selveste Politimester Bastian til å riste oppgitt på hodet. Men gud så artig!! Det finnes ingenting som kan sammenlignes med å omgi seg med herlige mennesker <3 Er så glad i dere goingene mine!!! 
 

What a day!!

Av og til får jeg det over meg, det klør i fingre, tær og kanskje til og med bitte litt på nesa. Må ha noe å henge fingrene i, må gjøre no! Denne gangen er det leiligheten min det går utover, absolutt ikke et dårlig valg om jeg tør si det selv. Jeg får i det minste brukt energien min på noe nyttig. Jeg kjenner meg selv såpass godt at det henger sammen med at jeg kommer fra en tur rik på opplevelser, og trenger at ting skjer også her hjemme, jeg trenger forandring på lik linje med at denne turen har forandret meg. Jeg kunne like så godt sparket hjernekrymperen min på flekken, disse analysene av mitt sarte menneskesinn er jo piece of cake! 

Hvor er vel ikke bedre å starte enn Ikea?? Jeg og Renate snuppa mi rensket Ikea for det det var verdt. Vi letet frem skatter som visjonelt sett skulle sende leiligheten min opp i nye og uante høyder. Når jeg sier vi mener jeg meg. Renate bidro med en entusiasme og et så sårt ønske om å ta med seg noen egne skatter hjem, at jeg handlet litt ekstra i ren sympati. Så kunne hun i det minste leve ut interiørdrømmen gjennom meg :) 

At vi fikk plassert alt i baksetet til Renates lille, blålilla bil (biler kan kun skilles på farge og størrelse, alt annet er gresk for meg), forundrer meg fremdeles. Men hjem bar det, og vi skrudde Ikea møbler til både gull, sølv og bronse medaljer. Nå sliter jeg i utgangspunktet med å se hvordan pyntegjenstander skal plasseres i forhold til hverandre, og betrakter den utvalgte gruppen mennesker med et øye for visuelle ting med bunnløs beundring. Men i går, ja, da boblet jeg over av kreativitet og skaperglede! Først klokken tolv på kvelden trakk jeg meg tilfreds tilbake og beundret mesterverket slik jeg kan forestille meg Michelangelo beundret sitt mesterverk i The Sistine chapel. 

Jeg vil til slutt rette en takk til Renate, for hennes støtte, smittende latter og enorme iver etter å skru sammen Ikea møbler. Jeg hadde ikke greid det uten deg ;)

Ps. Hoang, min kjære Vietnamesiske turistguide. ALDRI kall meg lat igjen.

En særdeles myk sofa fra Ikea..


Au revoir, Vietnam..

Tenk at turen allerede er over, plutselig sitter jeg hjemme i leiligheten min i Oslo. 3 uker i eksotiske Vietnam er erstattet med gufsevær og deprimerende høye priser. Men for en tur det var.. Tenk at jeg på mine 3 uker fikk reist gjennom hele det naturskjønne Vietnam. Så utrolig forfriskende og dra på en tur helt utenom det vanlige, en tur som ikke kun baserer seg på strandliv og altfor mye å drikke. Men en tur der jeg virkelig føler jeg har fått sett og opplevd Vietnams diversitet. Kultur, mat, mennesker og natur. Når en tar til seg så mange utrykk over så kort tid, føles det somom verden står stille når en først er hjemme igjen. Plutselig har jeg ikke det herlige reisefølget mitt rundt meg 24/7, plutselig er det bare meg i en verden jeg kjenner fra før. Jeg rister av meg tomheten rimelig kjapt, jeg vet det, men akkurat nå føler jeg meg bare bitte liten og alene..

 

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep

Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • hits