oktober 2011

I love Babor

Jeg har tidligere skrevet om min forkjærlighet for Babor. Jeg simpelten elsker hudpleieproduktene og sminkeserien de tilbyr! Jeg var kun 17 år da jeg prøvde merket for første gang,og det var kjærlighet med første blikk. Jeg har vært trofast siden (Vel, jeg har kanskje hatt et par sidesprang med Diors fluid foundation, men det er alt!) Jeg skal ikke påstå at det finnes produkter som gjør en evig ung, men Babor hjelper meg hvertfall litt på veien ;) Ta du vare på kroppen både innenfra og utenfra, så skal du se at du må vise leg på polet til du er 60! (jada, jeg overdrev kansje litt der). Mitt poeng, tenk over hva du putter i kroppen din, men også hvilken næring du tilfører huden din! Det vil svare seg i lengden:)

Kan ikke leve uten min Babor HSR fuktighetskrem og Babor deluxe foundation.. Simply love it!Har lagt de inn her før, men her er noen bilder jeg tok for Babor noen år tilbake

 

 

 

 

Hjelp

Av og til føles alt så rart, som om jeg ikke greier å plukke opp noe som universet så klart og tydelig prøver å formidle meg. Istedenfor tusler jeg rundt i en tåkesky og vet ikke om jeg skal ta til venstre eller høyre. Av og til er det ikke så lett og vite, men jeg må velge å stole på den veien som så tydelig pekes ut for deg. Selv om det er skremmende å ta det første skrittet, som om det ikke er noen vei tilbake,så må en bare fortsette. For det er en stemme inni deg som sier at det er her du skal gå, det var denne veien som var ment for deg. Har du mennesker i livet ditt som ønsker å slå følge , sørge for at du kommer sikkert frem på andre siden, så ta i mot. Vi kan være sterke alene, men enda sterkere sammen. Det er ikke alt en trenger å gjøre alene, det er ingen svakhet å spørre om hjelp.

 

 

 

Lille meg

Jeg føler meg så bitte liten.. Som en liten spurv som har falt ut av redet. Livredd i møte med en helt ny verden. Vifter febrilsk med vingene, vil så gjerne fly tilbake til tryggheten bare det lune redet kan tilby. Alt virker så skremmende, så mye større enn lille meg. Hvordan skal vel jeg kunne greie meg i en verden hvor farene lurer rundt hvert et hjørne?

 

 

Tar du vare på kroppen din?

Jeg kan ikke få presisert nok hvor viktg det er å behandle kroppen med den respekten og kjærligheten den fortjener. Den skal følge oss livet ut, og grunnlaget legges når man er ung! Jeg har hvertfall planer om å leve et langt og meningsfullt liv. Da trenger jeg at kroppen spiller på lag. Jeg er en lagsport jente, og etter at jeg la opp fotballen og håndballen har jeg vært en "periode-trener". Jeg har liksom aldri greid å finne en treningsmåte jeg trives med! Nå er jeg fylt 27 år, og er endelig kommet inn i et sunt treningsmønster. Jeg varierer mellom løpeturer med Emma min, styrketrening og svømming når jeg føler for det. Jeg kan trene alt fra 3-5 ganger i uken, alt ettersom hvor travelt jeg har det. Av og til trenger rett og slett bare kroppen hvile, og det er signaler man skal ta på alvor.

Når det gjelder mat har jeg tidligere pratet om "supermat", en fantastisk oppfinnelse min søster presenterte meg for tidligere i år. Både jeg og resten av familien er blitt supermat frelste,og starter hver morgen med en hvetegress shake, Omega oljer og spirulina kapsler, alt 100% organisk.  Storesøster, som jobber med dette daglig, har selvfølgelig et enda bredere utvalg av produkter hun bruker i den daglige matlagingen. Det finnes nemlig rene, naturlige og sunne erstatningsprodukter for de fleste vanlige husholdningsvarer:) Jeg er så langt mer enn overbevist. Tilskuddet har nemlig hjulpet meg å holde blodsukkeret mitt stabilt, og dermed har jeg sluppet unna mye av det "suget" jeg vanligvis kjenner. Ikke minst føler jeg at jeg har fått mye mer overskudd! Nå får nemlig kroppen min alle de næringstoffene den trenger for å være strålende fornøyd. Få informasjon om produkter og oppskrifter gjennom facebooksiden deres Supernature eller hjemmesiden www.super-nature.no. De har også forhandlere rundt i hele Norge, bl.a Josefines hudpleiesalong i Haugesund hvor jeg handler all min supermat:)

Selv har jeg foreløpig disse produktene: Greens of Kamut (hvetegress pulver), Hawaiian Spirulina, Happy Delight (Okinawa Omega) og Gula Java Cacao (smaker akkurat som Oboy, men sunn og full av antioksidanter!). Håper å utvide samlingen etterhvert som jeg får økonomi til det!


 

Lagde meg en supermat smoothie til kvelds, den var super god!!

  • 1 banan
  • Frosne skogsbær
  • 1 dl vanilje yoghurt
  • 1 dl Eplejuice
  • 1.ts hvetegress pulver
  • 2 ts. spirulina pulver
  • 1 ts. Omega olje

Skummel farge, men smaker nyydelig :)

 


Lykkeliten


Ja, jeg er og blir litt alternativ. Det er ikke et bevisst valg fra min side, men jeg har alltid vært tiltrukket av det litt mystiske og sære. Det som skiller seg ut fra det en anser som "normalt". Det er kanskje rart, men jeg finner en trygghet i det. Det gir meg en deilig ro når jeg tenker på at alt som skjer i mitt liv, har en mening. Det er en sti som er lagt opp for meg på forhånd, en kjede av hendelser som gir meg de erfaringene jeg trenger for å utvikle meg som et menneske. Jeg tror at det livet jeg lever nå, er bare ett av mange. Og alle livene er en del av en større sammenheng, et livsløp jeg må gjennom her på jorden som for hvert liv gjør meg visere og mer mentalt fullkommen.

Jeg er også veldig var på energier, og de energier mennesker utstråler. Noen personer er rene energivampyrene. Det har en helt egen evne til å gjøre meg utmattet og tom, som om de bruker av min livsglede. Suger den til seg uten å gi noe tilbake. Det er mennesker jeg bevisst styrer unna, jeg har nemlig en tendens til å merke det tidlig. Da er det godt å holde dem på en armlengdes avstand. De gangene jeg ikke plukket det opp, har jeg fått svi. Jeg har blitt sittende igjen tom, sliten og utmattet uten helt å vite hva som slo meg. Men jeg har blitt eldre og visere. I dag er disse menneskene luket ut av livet mitt, og jeg omgir meg med mennesker som gleder meg og inspirerer meg til å bli et bedre meg.

I dag kjøpte jeg meg to vanvittig artige energi dukker. De skal stå å spre positiv energi i leiligheten min:) Det er jo minst like viktig å omgi seg med lykkeskapende pynteting. Hvor mange timer i døgnet befinner jeg meg vel ikke i leiligheten min?

Lykkeli og lykkelo
 

Har du søsken?

I går tidlig kom jeg meg til Stavanger, hvor søteste lillesøster,Marita, har bosatt seg. Storesøster, May Helen, tok også turen ned slik at alle søstrene kunne tilbringe en etterlengtet dag sammen. Kvalitetstid med søstrene er det deiligste i hele verden! Ettersom det nærmer seg Bryllup for May Helen, ble det nærmest obligatorisk at vi tok turen innom Agape. Gråtkvalte prøvde vi ulike modeller, den ene vakrere enn den andre. May Helen er en unik skjønnhet, og som brud kommer alle til å miste pusten! Jeg vet hvertfall at vannfast maskara og kleenex er obligatorisk i min veske den dagen!

Videre tok vi oss en tur på ostehuset, en fantastisk, søt kafè/restaurant i Stavanger sentrum. Drakk en deilig latte og spiste thai inspirert suppe. Det er så synd slike dager bare forsvinner, når du helst vil at de bare skal vare og vare. Men så setter en ekstra pris på øyeblikkene. Når jeg er med jentene mine blir jeg bare varm og trygg inni meg. Jeg vet at jeg har mennesker rundt meg som har en genuin interesse for hvordan jeg har det, og viser meg det.

Har du søsken, og har dere et like fint vennskap?


Marita og Emma gullet

Fant en grusom ring, og måtte lage et tryne som ga utrykk for min avsky:P

 

Vakre kjoler til salgs!


Jeg vifter med det hvite flagget, klesskapet vant. Det er rett og slett ikke plass til mer! Men min evige sult etter noe nytt gjør at det må ryddes litt plass. Jeg har derfor måttet rydde ut litt av det som absolutt tar mest plass: Kjoler. Og da tenkte jeg jo først og fremst å høre om det kunne være av interesse for noen av mine herlige lesere? Alle kjolene er i enten str 32 eller 34. Ettersom det er snøring i rygg på de fleste, passer de like godt en som opprinnelig er en 36-38 som en som er 32-34. Forskjellen blir bare bredden på snøringen i ryggen:) Alle kjolene er fra Agape!

Kontakt meg på Hege.toerresdal@gmail.com om du ser noe du liker!!


Det gjelder kjolen i midten her, og venstre under:) Er i en skjønn lakserosa farge. Elsker denne, sitter utrolig fint på! kr. 1000,-


Ballkjole i knallrød:) Kr 1000.

Ballkjole i dyp lilla (ser blå ut her) Kr. 700


Selskapskjole i svart. Kr 1000

 

Knelang selskapskjole i gul og gull. Kr 700

Svart selskap/brudekjole. Utrolig elegant!! Kr 1500
Mosegrønn tubekjole:) Kr 400Frisk, oransje tubekjole (Lik den grønne), med veske: Kr 450

  
 

Leva livet

Av og til må man sette seg ned å tenke over alt man har å glede seg over. Om det er mennesker rundt deg, ting en ser frem til eller små ting i hverdagen som utgjør den store forskjellen. Jeg setter meg alltid ned å skriver en liste når jeg går meg vill. Slik samler jeg gleden på et hvitt papir som jeg kan hente frem når jeg trenger det som mest. Det blir som et lite kart som viser meg veien i en jungel av tanker. Jeg har skrevet en slik liste i kveld, for å minne meg selv på hvor fint det egentlig er å leve. Når jeg gjør dette, når jeg tar tak i meg selv og virkelig gjør en innsats for å gjøre dagen min bedre, blir jeg stolt. Jeg fortalte dere om Dag i mitt forrige innlegg. Dag hadde et så sterkt ønske om å leve, han var nemlig så utrolig flink på det! Når han gikk inn for noe, gjorde han det alltid 100%, og han gjorde det med kjærlighet. Jeg sliter derfor mye med dårlig samvittighet når jeg,som har livet og helsen på mitt lag, ikke greier å gjøre det samme. Men jeg håper virkelig at han ser at jeg prøver, at det ikke finnes noe annet i verden jeg vil mer.. Og jeg skal fortsette med det, helt til jeg lykkes.

  Dag Holme Lie f.14/06 1983 - d.04/10 2010

Tenk, det har gått ett helt år siden du sovnet inn, Dag. Ett år har gått, uten at jeg har hørt den smittende latteren din, sett inn i de varme øynene dine, har hørt deg prate om hvor vakkert livet er, om alt du ønsket å oppleve. Uansett hvor store smerter du hadde, hvor lite håp det var, var du alltid like sterk i ønske om å bekjempe sykdommen. Om å komme tilbake til livet som du elsket så høyt. Om det var kjærligheten du bar med deg, og den indre styrken du utstrålte, som hadde avgjort hvilken vei det skulle gå.. Hadde du fortsatt vært med oss. Men kroppen din sviktet deg, du måtte til slutt gi etter og ta farvel med alle oss som var så uendelig glad i deg. En må akseptere at det ble som det ble, selv om det fortsatt føles så ufattelig urettferdig. Du har satt dypere spor her på jorden, enn jeg kan håpe å greie på 100 år. Jeg skriver dette innlegget gjennom et tåreslør. Jeg gråter fortsatt mye. Det er tanken på at vi kanskje aldri skal møtes igjen som er så vanskelig å akseptere, og at du ikke skulle få leve ut alle de drømmene du hadde. Men jeg er takknemlig, så utrolig takknemlig for at jeg fikk være en del av ditt korte liv. At du var min første virkelige store kjærlighet, og at jeg fikk være din venn helt til det siste. Så ufattelig glad i deg, Dag.. Jeg glemmer deg aldri <3

 
En måned før Dag sovnet inn, var vi og filmet ham og broren (Stig), på hytta. Resultatet ble min eksamensoppgave (en featurereportasje) og verdifullt materiale for familien..

-Hege-

Skrivesperre

Jeg har så lyst å formulere de vakreste og meningsfulle ord, skrive dem med sirlige bokstaver i en fin bok. Fortelle historier som brenner seg fast i minnet, fange leseren i et parallellt univers. Men hjernen har stoppet opp. Kreativiteten går på tomgang. Jeg er fanget i en ond spiral som nekter å spytte meg ut. Jeg kjemper mot klokken, tviholder på viserne, bruker alle kreftene jeg har på å holde dem igjen. Kanskje greier jeg å forsinke dem, trenger bare litt mer tid. For jeg vet at jeg er nær, jeg skal bare leke gjemsel med inspirasjonen først..

 

 

En slik god søndag :)

I dag har vært en slik god dag der jeg kom meg opp tidlig og fikk løpt meg en tur i herlig morgen luft. Liker å trekke høsten ned i lungene, friskheten gir meg energi. Og så lukter det så deilig. Når vinden blåser i riktig retning kjenner du lukten av havet, da kribler det i hele kroppen. Jeg bare må smile. Det får meg til å glede meg over livet. Vel hjemme og nydusjet sniker jeg og Emma min oss under goteppet med en julefilm og en deilig Hege-smoothie. Det er fint det. Jeg setter pris på lykkelige øyeblikk, da har melankolien ingen adgang. Bekymringer, tristhet og lengselen gjemmes bort. Det er litt som å ta en pause fra livet, sette seg selv på lading. Så har jeg fått gode ord fra England på skype. Joe, eller Joseph, er odelsgutten min fra England. Han er hjemme en tur og tar seg av dyrene på gården. Savn er et litt tveegget sverd, det gjør vondt å være lang borte fra menensker en bryr seg om. På den andre siden gjør det godt å savne litt, da er det ekstra fint å møte hverandre igjen. Da er en flink til å sette pris på tiden man får sammen, hvert minutt blir dyrbart. Om noen uker drar jeg over dit, gleder meg veldig <3

Håper dere der ute har brukt søndagen på ting som gjør dere lykkelig:) 

 

 

Nå har jeg rukket og bli 29 år, og den dagen jeg ble kronet til Frøken Norge føles uendelig fjern, men likevel nær. Livet jeg lever i dag er nettopp et resultat av de valgene jeg tok den gang. Og jeg er takknemlig for hver eneste lærdom det har medbrakt seg. På denne bloggen kan du lese om hverdagens gleder og sorger, og følge meg i min kamp for å bli frigjort fra spisefortyrrelsens jerngrep

Instagram
 

 

bloglovin bloglovin
  • hits